link [linkki]: Määritelmä

Kun käyttäjät klikkaavat mainostasi, heidät ohjataan verkkosivustosi laskeutumissivulle. Määritä laskeutumissivun URL-osoite link [linkki] ‑määritteellä.

An illustration showing how an ad click leads to the product

Käyttö

Pakollinen Shopping-mainoksissa.

Pakollinen Shopping-mainoksissa, valinnainen Shopping Actionsissa

Jos lisäät vain link [linkki] ‑määritteen, kaikki mobiililaitteiden käyttäjät ohjataan tässä määritetylle laskeutumissivulle. Lue lisää määritteiden link [linkki], mobile_link [mobiililinkki] ja ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] yhteiskäytöstä.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1 – 2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Schema.org-ominaisuus
(Lisätietoja)
Offer.url, Tyyppi: URL

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet http://www.example.com/writing/google-pens
XML-syötteet <link>http://www.example.com/writing/google-pens</link>

Saat lisätietoja sovellusliittymän muodosta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi mainoksia voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Linkki vaatimukset täyttävälle laskeutumissivulle. Lue lisää Shopping-mainosten laskeutumissivujen vaatimuksista.
  • Varmista, että laskeutumissivusi soveltuu mobiililaitteille. Varmista, että määrittämäsi laskeutumissivu soveltuu sekä tietokoneille että mobiililaitteille. Laskeutumissivun on täytettävä tämä vaatimus, vaikka käyttäisitkin myös mobile_link [mobiililinkki] ‑määritettä.
  • Osoitteen alussa on oltava http tai https ja sen on oltava RFC 3986 ‑yhteensopiva. Esimerkiksi: http://www.example.com/writing/fiji-pens.
  • Käytä vahvistettua verkkotunnustasi. Varmista, että käytät vahvistettua verkkotunnusta (tilin asennuksen aikana tai Verkkosivujen vahvistaminen ‑välilehden kautta). Lue lisää verkkotunnuksen vahvistamisesta ja lunastamisesta.
  • Varmista, että Google voi indeksoida URL-osoitteesi. Tarkista esimerkiksi, että robots.txt-tiedostosi on määritetty oikein. Lue lisää robots.txt-tiedostoista.
  • Korvaa symbolit tai välilyönnit URL-koodaussääntöjen mukaisilla muodoilla. Jos URL-osoitteesi sisältää esimerkiksi &-merkin, käytä sen tilalla koodia %26.
  • Älä vaadi käyttäjiltä rekisteröitymistä, kirjautumista sisään tai ryhtymistä muihin toimenpiteisiin tuotteesi tietojen tarkastelua varten. Varmista, että käyttäjät näkevät lopullisen laskeutumissivusi heti klikattuaan mainostasi.
  • Lisää vain yksi määrite tuotetta kohti. Jos ilmoitat samalle tuotteelle useita linkkimääritteitä, vain yhtä niistä käytetään.
  • Käytä oikeudellisten vaatimusten edellyttämiä uudelleenohjauksia. Joissakin tuotteissa paikalliset lait voivat vaatia, että käyttäjät saapuvat erilliselle sivulle ennen laskeutumissivua. Käyttäjien on ehkä vahvistettava ikänsä ennen kuin he voivat käyttää sivustoasi. Kun käyttäjät pääsevät eteenpäin tältä sivulta, varmista, että laskeutumissivusi on edellä mainittujen ohjeiden mukainen. Lue lisää Shopping-mainosten laskeutumissivujen vaatimuksista.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Käytä pysyvää URL-osoitetta. Antamasi URL-osoite ei saisi muuttua, ellei laskeutumissivua siirretä. Älä käytä esimerkiksi URL-osoitteita, joissa on aikaleimoja tai osia, jotka voivat muuttua aina, kun lähetät tuotetietojasi. Kun muutat URL-osoitettasi, laskeutumissivusi on arvioitava ja indeksoitava. Tämä prosessi voi aiheuttaa tarpeetonta kuormitusta palvelimillesi.
  • Valitse ennakkoon oikea versio. Lisää linkki laskeutumissivullesi käyttämällä oikeaa versiota. Käyttäjät ostavat klikkaamansa tuotteen todennäköisemmin, jos he näkevät sen. Muista kuitenkin edelleen lisätä version tiedot asianmukaisilla määritteillä, kuten color [väri], size [koko] ja age_group [ikäryhmä].
  • Käytä mobile_link [mobiililinkki]- ja link [linkki] ‑määritteitä, jos sinulla on erillinen mobiililaitteille suunniteltu laskeutumissivu. Lue lisää mobiililinkistä.
  • Käytä seurantatarkoituksiin ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritettä tai Google Ads ‑seurantamallia. Lue lisää ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] ‑määritteestä tai Google Ads ‑seurantamallista.
  • Käytä mahdollisimman vähän uudelleenohjauksia. Uudelleenohjaukset pidentävät aikaa, joka kuluu, kun käyttäjä klikkaa mainostasi ja lataa laskeutumissivusi. Pitkät latausajat heikentävät käyttökokemusta.
  • Estä virheet varmistamalla, että kaikki uudelleenohjaukset kuuluvat samaan vahvistustettuun verkkotunnukseen.
  • Käytä Schema.orgin mikrotietoja. Käyttämällä mikrotietoja voit osoittaa, miten laskeutumissivusi elementit vastaavat tuotetietojasi. Varmista erityisesti, että mikrotietosi vastaavat laskeutumissivulla näkyvää vaihtoehtoa. Lue lisää mikrotiedoista

Esimerkkejä

Lähetä link [linkki] ‑määrite ilman määritteitä mobile_link [mobiililinkki] ja ads_redirect [ads_uudelleenohjaus]
Tuote Google-kynät
link [linkki] www.test.com/123
ads_redirect [ads_uudelleenohjaus] Ei mitään
mobile_link [mobiililinkki] Ei mitään

Tietokone- ja mobiilikäyttäjät, jotka klikkaavat mainostasi, ohjataan seuraavaan osoitteeseen: www.test.com/123.

Tuotteet, joista ei ole eri versioita
Tuote Google-kynät
link [linkki] http://www.example.com/writing/google-pens
Tuotteet, joista on eri versioita

Sisällyttäessäsi URL-osoitteen tuotteelle, johon liittyy tuotevaihtoehtoja, varmista, että vaihtoehto valitaan automaattisesti URL-osoitteen perusteella.

Tuote Google-kynät, musta muste
link [linkki] http://www.example.com/writing/google-pens?color=black

Tuote Google-kynät, punainen muste
link [linkki] http://www.example.com/writing/google-pens?color=red