Link din Merchant Center-konto til Google Ads

Både med Merchant Center- og Google Ads-konti har du mulighed for at bruge Google Ads-kampagneværktøjer, der er rettet mod detailhandlen, og Merchant Centers datafokuserede kraft til at forbedre din tilstedeværelse på nettet. Produktdataene i Merchant Center kan også bruges til at oprette kampagner for dynamisk remarketing, annoncer for lokalt butikslager og meget mere.

I lande, der er en del af det europæiske økonomiske samarbejdsområde (EØS), og i Schweiz deltager man i Shopping-annoncer via en eller flere prissammenligningstjenester, som du vælger. Nogle prissammenligningstjenester administrerer dine produktdata og kampagner på dine vegne, mens andre giver dig værktøjer, så du selv kan stå for administrationen. Få flere oplysninger om annoncering med prissammenligningstjenester i Europa

Hvad er Merchant Center?

Merchant Center er en platform, der giver dig mulighed for at uploade dine butiks- og produktdata til Google og gøre dem tilgængelige til brug sammen med din Google Ads-konto og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om Google Merchant Center.

Tilmeld dig Google Merchant CenterFIND EN PARTNER AT SAMARBEJDE MED

Hvad er Google Ads?

Google Ads er et onlineannonceringsprogram, som giver dig mulighed for at nå ud til nye målgrupper med målretning, budgivning, søgeord og meget mere. Få flere oplysninger om Google Ads.

Hvorfor linke Google Ads til Merchant Center?

Når du godkender et link mellem din Google Ads- og din Merchant Center-konto, gør du det muligt for produktdata at strømme fra Merchant Center til Google Ads, så de kan bruges i annoncekampagner. Afhængigt af hvilken type produktdata, du indsender, kan du oprette Shopping-kampagner for at annoncere for dine produkter, bruge dynamisk remarketing til at fremme dine displaykampagner og meget mere.

Hvad sker der, når du linker Merchant Center og Google Ads?

• Det er kun en Merchant Center-kontobruger, der kan anmode om, at de to konti linkes. Nye anmodninger om at linke konti vises på din Google Ads-konto på siden "Tilknyttede konti", som du finder på rullemenuen Indstillinger.

• Når ejeren af Google Ads-kontoen godkender anmodningen, deles der nogle oplysninger mellem kontiene. Produktoplysningerne fra Merchant Center er nu tilgængelige i Google Ads, hvor de kan bruges til at oprette kampagner. Nogle Google Ads-statistikker, f.eks. klik, vises på den linkede Merchant Center-konto.

• Google Ads-kontoejere og administrator- eller standardbrugere af Merchant Center kan til enhver tid fjerne linket. Ingen af ​​parterne kan foretage ændringer på den anden tilknyttede konto. Ejeren af Merchant Center-kontoen kan f.eks. ikke sætte kampagner på pause eller starte dem og heller ikke foretage ændringer i bud på den linkede Google Ads-konto.
  • Hvis du fjerner linket til kontoen, kan Shopping-kampagner, der anvender produktdata fra denne Merchant Center-konto, ikke længere vise annoncer. Du kan heller ikke oprette nye kampagner i Google Ads, der anvender produktdata fra denne Merchant Center-konto.

Før du begynder

Du skal bruge følgende:

• Adgang til en Merchant Center-konto
  • Du skal have administratoradgang til din Google Ads-konto for at kunne oprette link mellem Google Ads- og Merchant Center-konti. Hvis du ikke har administratoradgang, kan du bede administratoren af din Google Ads-konto om at give dig adgang, eller du kan bede administratoren om at oprette linket mellem kontiene for dig.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Nedenfor kan du lære at gøre følgende:

• Anmode om at linke til AdWords fra Merchant Center
  • Godkende linkanmodninger fra Merchant Center i AdWords
  • Administrere links mellem konti
  • Spore linkstatusser

Anmod om at linke Merchant Center til AdWords

Du skal påbegynde linket fra Merchant Center. Du kan linke flere AdWords-konti til en enkelt Merchant Center-konto, og en enkelt AdWords-konto kan linkes til flere Merchant Center-konti.

1. Gå til menuen med de tre prikker på din Merchant Center-konto, og klik derefter på Kontolinkning.
  2. Vælg AdWords.
  3. Find AdWords-kunde-id'et for den konto, du vil linke til, under "Din AdWords-konto". Du finder kunde-id'et øverst på alle AdWords-sider, når du er logget ind. Det står tæt på din mailadresse.
  4. Klik på Link.

Bemærk! Hvis du ikke har en AdWords-konto, kan du klikke på Opret konto på denne side.

Godkend linkanmodninger fra Merchant Center i AdWords

Når en Merchant Center-konto sender dig en anmodning om at linke, vises invitationerne i tabellen på siden "Linkede konti" i AdWords.

1. Klik på tandhjulsikonet (), vælg derefter Linkede konti under "Kontoindstillinger", og åbn afsnittet Google Merchant Center.
  2. Klik på knappen Vis anmodning.
  3. Gennemgå oplysningerne i anmodningen. Når konti linkes, gives der ikke administrativ adgang til den anden kontoindehaver, og både du og Merchant Center-kontoindehaveren kan altid fjerne linket mellem jeres konti.
  4. Hvis du vil godkende linket, skal du klikke på Godkend.
  5. Hvis du vil afvise linket, skal du klikke på Afvis og bekræfte, at du vil afvise det. Hvis du vil linke disse konti senere, skal du sende en ny linkanmodning fra Merchant Center.

Administrer links mellem konti

Når du har linket Merchant Center- og AdWords-konti, kan du annullere eller sende linkanmodninger igen fra Merchant Center, og du kan altid fjerne linket til en konto enten fra Merchant Center eller fra AdWords.

I Merchant Center

Sådan annullerer du en linkanmodning:

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Klik på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Linkede konti.
  4. På fanen AdWords kan du se anmodningen sammen med kunde-id'et for AdWords-kontoen.
  5. Klik på Annuller anmodning til højre.
  6. Klik på Fortsæt, når du bliver bedt om det.

Sådan fjerner du links mellem konti:

1. Klik på ikonet med tre prikker.
  2. Vælg Kontolinkning.
  3. Gå til Din AdWords-konto eller Andre AdWords-konti.
  4. Klik på Fjern link.

I AdWords

Sådan fjerner du links mellem konti:

1. Klik på tandhjulsikonet (), vælg derefter Linkede konti under "Kontoindstillinger", og åbn afsnittet Google Merchant Center.
  2. Klik på Vis detaljer.
  3. Klik på Fjern link ud for det Merchant Center-kunde-id, du vil fjerne linket fra.

Spor linkstatusser i AdWords

Herunder vises de statusser, du kan se i tabellen med linkede konti for Merchant Center på din AdWords-konto.

Link needs approval Skal godkendes af dig: Ejeren af denne Merchant Center-konto har anmodet om at linke til din AdWords-konto. Du kan godkende eller afvise anmodningen.
Accounts linked Linket: Din AdWords-konto er blevet linket til Merchant Center-kontoen, og remarketinglisterne for apps på den pågældende konto er blevet aktiveret.