I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Aktive automatiske vareoppdateringer: pris [price]

Prisverdien for produktet ditt ble automatisk oppdatert for å matche informasjonen på landingssiden din

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For ett eller flere av produktene dine har du sendt inn en verdi for attributtet pris [price] i produktinformasjonen som er forskjellig fra prisen som står på nettstedet ditt. Google har oppdatert prisen på disse produktene fordi du har slått på automatiske vareoppdateringer for feilaktige priser.

Merk at prisen på disse produktene kanskje stemmer med prisen på landingssiden nå, fordi disse produktene kan ha blitt oppdatert. Men da vi sammenlignet produktinformasjonen din med nettstedet ditt (se tidsstempelet), fant vi en forskjell.

Selv om vi har oppdatert noen av disse produktene med riktig prisinformasjon fra nettstedet ditt, fortsetter vi å behandle produkter med manglende samsvar som kritiske feil som kan føre til kontosperring.

For å forbedre kvaliteten på dataene dine og gi en god brukeropplevelse kan du prøve følgende:

• Planlegg feedopplastinger eller -oppdateringer via Content API umiddelbart etter at produktene er oppdatert på nettstedet ditt. Dette kan bidra til at du unngår feil som skyldes tidsforskjellen mellom oppdateringer på nettstedet ditt og oppdateringer av Merchant Center-produktinformasjonen din.
  • Hvis du bruker attributtet for tilbudspris [sale_price], må du sørge for at tidsperioden når tilbudet er aktivt, er riktig spesifisert med attributtet for start- og sluttdato for tilbudspris [sale_price_effective_date], og at tidssonen er riktig. Når et tilbud er aktivt, vises tilbudsprisen som gjeldende pris, i Shopping-søkeresultater.
  • Hvis du har produkter i butikk, kan det hende du må sjekke feeden for produktlager i butikk i tillegg til den vanlige produktfeeden, for å finne og rette opp prisen som er feil.
  • For produkter som selges i partier, må du sende inn totalprisen for det minste antallet varer som er til salgs. Prisene på landingssidene skal være oppgitt i valutaen til oppføringslandet og i samme valuta som i produktinformasjonen.
  • Hvis du vil administrere innstillingene for automatiske vareoppdateringer, kan du gå til siden med innstillinger for automatiske vareoppdateringer på Verktøy og innstillinger-menyen, som du kan åpne ved å klikke på verktøyikonet Ikon for verktøy- og innstillingsmeny [tannhjul].
  • Google gjennomsøker landingssidene som er oppført i Merchant Center-produktinformasjonen din, for å oppdage og oppdatere manglende samsvar. Du kan øke Googles gjennomsøkingsfrekvens, slik at vi kan dekke flere produkter på nettstedet ditt. Du kan tilbakestille en bestemt automatisk oppdatering ved å laste opp oppdatert produktinformasjon via feeden eller Content API.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Send inn de samme verdiene for attributtene for pris [price], tilbudspris [sale_price] og start- og sluttdato for tilbudspris [sale_price_effective_date] som for mikrodataene price, priceCurrency, validFrom og validThrough på landingssiden

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Aktive automatiske vareoppdateringer: pris [price]
  2. Kontroller produktinformasjonen for disse produktene (bruk ID-en for å finne dem), og sørg for at hvert produkt har de samme verdiene for pris [price] (eller tilbudspris [sale_price] og start- og sluttdato for tilbudspris [sale_price_effective_date]) som det som vises på nettstedet ditt og i de strukturerte dataene.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til beslektet innhold