Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Automaattiset tuotepäivitykset käytössä – hinta [price]

Tuotteesi hinnan arvo päivitettiin automaattisesti vastaamaan laskeutumissivullasi olevia tietoja.

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yhden tai useamman tuotteesi hinta [price] ‑määritteelle on lisätty tuotetiedoissa arvo, joka ei vastaa verkkosivustollasi näkyvää hintaa. Google päivitti näiden tuotteiden hinnan, koska olet ottanut käyttöön virheellisiin hintoihin liittyvät automaattiset tuotepäivitykset.

Huom. Näiden tuotteiden hinnat saattavat tällä hetkellä vastata laskeutumissivulla olevia hintoja, koska tuotteet on voitu päivittää. Tiedot kuitenkin poikkesivat toisistaan vertailuhetkellä (katso aikaleima).

Vaikka olemme päivittäneet näihin tuotteisiin oikeat hintatiedot verkkosivustoltasi, pidämme edelleen virheellisiä tietoja sisältäviä tuotteita kriittisinä vikoina, jotka saattavat johtaa tilin jäädyttämiseen.

Voit parantaa datasi laatua ja käyttökokemusta seuraavasti:

• Ajasta syötelataukset tai ‑päivitykset Content APIn kautta välittömästi sen jälkeen, kun tuotteet on päivitetty verkkosivustollesi. Näin voit välttää sivuston päivityksen ja Kauppiaskeskuksen tuotetietojen päivityksen aikaerosta johtuvat virheet.
  • Jos käytät alennushinta [sale_price] ‑määritettä, varmista, että alennuksen voimassaoloaika on määritetty oikein alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑määritteellä. Varmista myös, että aikavyöhyke on oikein. Kun alennus on voimassa, alennushinta näkyy nykyisenä hintana Shopping‑hakutuloksissa.
  • Jos sinulla on paikallisia tuotteita, sinun on ehkä tarkistettava sekä paikallinen saatavuussyöte että tavallinen tuotesyöte virheellisten hintojen varalta ja korjattava ne.
  • Suurissa määrissä myytäville tuotteille on ilmoitettava tuotteiden vähimmäismyyntimäärän kokonaishinta. Hinnat on ilmoitettava laskeutumissivuilla kohdemaan valuutassa, joka vastaa lähetetyissä tuotetiedoissa käytettyä valuuttaa.
  • Voit ylläpitää automaattisten tuotepäivitysten asetuksia automaattisten tuotepäivitysten asetussivulla. Löydät sen Työkalut ja asetukset ‑valikosta, jonne pääsee klikkaamalla työkalukuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas].
  • Eroavuuksien havaitsemiseksi ja päivittämiseksi Google indeksoi Kauppiaskeskuksen tuotetiedoissasi luetellut laskeutumissivut. Voit nostaa Googlen indeksointinopeutta, jolloin pystymme käsittelemään enemmän verkkosivustosi tuotteita. Voit palauttaa tietyn automaattisen päivityksen alkuperäiseen tilaan lataamalla päivitetyt tuotetiedot syötteen tai Content APIn kautta.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tuoteongelmat‑välilehteä, niin näet tuotteitasi koskevat ongelmat.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauspainiketta Download suodatinpainikkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauspainiketta Download.

Jos haluat nähdä luettelon enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Lisää hinta [price]-, alennushinta [sale_price]- ja alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date] ‑määritteille arvot, joita käytetään myös laskeutumissivun mikrodatan määritteissä price, priceCurrency, validFrom ja validThrough

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Automaattiset tuotepäivitykset käytössä – hinta [price]
  2. Tarkista kyseisten tuotteiden tuotetiedot (tunnuksen avulla) ja varmista, että kunkin tuotteen hinta [price] ‑määritteen (tai alennushinta [sale_price] ja alennushinnan voimassaoloaika [sale_price_effective_date]) arvo vastaa oman sivustosi ja sen strukturoidun datan tietoja.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.