Ta bort produkter från ditt konto

Du kan ta bort produktinformation från ditt Merchant Center-konto på flera sätt. Det är också viktigt att komma ihåg att alla produkter upphör att gälla på Merchant Center-kontot efter 30 dagar om produktinformationen inte uppdateras inom den tidsperioden.

Ta bort varan från din produktdata: Om du uppdaterar dina produkter via ett dataflöde tar du helt enkelt bort produkten eller produkterna från din fil och skickar flödet på nytt.

Använd attributet expiration_date [utgångsdatum]: Lägg till expiration_date [utgångsdatum] på varor som du vill ta bort på ett visst datum. Läs mer om att använda det här attributet i produktdataspecifikationen

Kom ihåg:

Det kan dröja 24–48 timmar när en vara fortfarande kan visas i Shopping-resultat från det att den tas bort eller utesluts.