Fjern produkter fra kontoen din

Du kan fjerne produktdata fra Merchant Center-kontoen din på flere måter. Det er også viktig å huske at alle produktene utløper fra Merchant Center-kontoen din etter 30 dager hvis produktinformasjonen ikke blir oppdatert innen denne tidsperioden.

Fjern varen fra feeden for produktinformasjon: Hvis du oppdaterer produktene dine via en datafeed, trenger du bare å slette de aktuelle produktene fra filen din og sende inn feeden på nytt.

Bruk attributtet expiration_date [utløpsdato]: Legg til expiration_date [utløpsdato] til alle varene du vil fjerne på en bestemt dato. Finn ut mer om hvordan du bruker dette attributtet, i spesifikasjonen for produktinformasjon.

Fjern varer fra Liste-siden: Følg denne fremgangsmåten for å fjerne et enkeltprodukt fra Merchant Center via Liste-siden uten å sende inn ny produktinformasjon.

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Klikk på Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk deretter på Alle produkter.
  3. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av produktet du vil fjerne. Hvis du vil fjerne alle produktene på siden, kan du merke av i avmerkingsboksen ved siden av «Tittel»-overskriften.
  4. Klikk på papirkurvikonet øverst på listen for å fjerne de valgte produktene. Merk: Du kan ikke gjenopprette produktet etter at du har fjernet det.
  5. Valgfritt: Hvis du vil fjerne produktet permanent, må du slette det fra den grunnleggende feeden din før neste opplasting. Eventuelle produkter du fjerner fra produktlisten, vises etter en ny opplasting av den grunnleggende feeden med mindre du har slettet informasjonen.