Tuotteiden poistaminen tililtä

Voit poistaa tuotetietoja Kauppiaskeskus-tililtäsi useilla eri tavoilla. Pidä mielessä, että kaikki tuotteet vanhenevat Kauppiaskeskus-tililtäsi 30 päivän jälkeen, jos tuotetietoja ei päivitetä tänä aikana.

Poista tuotteita tuotetietosyötteestä: Jos päivität tuotteitasi datasyötteen avulla, poista haluamasi tuotteet tiedostosta ja lähetä syöte uudelleen.

Käytä expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määritettä: Lisää expiration_date [viimeinen_voimassaolopäivä] ‑määrite tuotteille, jotka haluat poistaa tiettynä päivänä. Lue lisää tämän määritteen käyttämisestä tuotetietomäärityksessä.

Huomioitavaa:

Tuote voi näkyä Shopping-mainoksissa ja listauksissa vielä 24–48 tunnin ajan poistamisen tai poissulkemisen jälkeen.