Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotteiden poistaminen tililtä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Kaikki tuotteet vanhenevat Kauppiaskeskus-tililtä 30 päivää viimeisimmän päivityksen jälkeen. Voit päivittää tuotteet lähettämällä syötteen uudelleen tai ajoittamalla säännöllisiä syötelatauksia. Google myös tarkistaa sivustosi säännöllisesti ja päivittää tuotteesi automaattisesti, jos tuotetiedot voidaan vahvistaa esimerkiksi indeksoimalla strukturoitu schema.org-data tuotteiden laskeutumissivuilla.

Voit poistaa tuotetietoja tai tiettyjä tuotteita milloin tahansa.

Huom. Kun poistat tuotteen Kauppiaskeskuksesta, se poistuu mainoksista ja maksuttomista listauksista 24–48 tunnin kuluessa.

Tuotteen poistaminen syötteestä: Jos päivität tuotteitasi syötteen avulla, poista tuotteet syötetiedostosta ja lähetä syöte uudelleen.

Viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‐määritteen käyttäminen: Lisää viimeinen voimassaolopäivä tuotteeseen, jonka haluat poistaa tiettynä päivänä. Lue lisää viimeinen voimassaolopäivä [expiration_date] ‑määritteestä.

Tuotteiden poistaminen Kaikki tuotteet ‐sivulta: Voit poistaa yksittäisiä tuotteita Kauppiaskeskuksen Kaikki tuotteet ‐sivulta.

1. Valitse Kauppiaskeskuksen vasemmalta navigointivälilehdeltä Tuotteet > Kaikki tuotteet.
  2. Merkitse poistettavien tuotteiden ruudut valituiksi.
  3. Valitse listan yläreunasta Poista valitut tuotteet Delete. Poistettuja tuotteita ei voi palauttaa.
  4. (Valinnainen) Jos haluat poistaa tuotteet pysyvästi, poista ne syötteestä ennen seuraavaa latausta. Jos tuotteita ei poisteta syötteestä, ne lisätään uudelleen Kauppiaskeskukseen seuraavalla latauskerralla.