Mijn afbeeldingen worden niet weergegeven

Er is een aantal redenen waarom uw afbeeldingen niet worden weergegeven:

• Items zijn onlangs ingediend
    Nadat uw items zijn verwerkt, worden de afbeeldingen met enige vertraging door onze server opgehaald. Gedurende deze periode wordt het bericht 'afbeelding niet beschikbaar' weergegeven voor uw items.

• De indeling van mijn afbeeldingen wordt niet ondersteund
    Zorg ervoor dat uw afbeeldingen een van de ondersteunde indelingen hebben (GIF, JPG, JPEG, PNG, BMP of TIF) en dat de bestandsnamen de juiste extensies hebben. Om ervoor te zorgen dat een afbeelding goed wordt verwerkt, moet de bijbehorende URL bovendien aan een afbeeldingsbestand in plaats van aan een script zijn gekoppeld.

• Uw afbeeldings-URL's werken niet goed
    Als uw afbeeldings-URL's niet werken, wordt er geen afbeelding voor uw product weergegeven in onze vermeldingen. Zorg ervoor dat al uw afbeeldings-URL's goed werken.

• U heeft spaties in uw afbeeldings-URL's gebruikt
    Zorg ervoor dat uw afbeeldings-URL's geen spaties bevatten. Elke spatie moet worden vervangen door '%20' (zonder de aanhalingstekens). Anders kunnen we uw afbeeldingen niet crawlen en worden uw afbeeldingen niet weergegeven op onze zoektoepassing. Gebruik in plaats van de volgende URL:

http://www.example.com/my picture.jpg

De URL:

• Er staat een robots.txt-bestand op uw server
    Hierdoor kunnen we de afbeeldingen op uw site niet crawlen. Om ervoor te zorgen dat we toegang tot deze afbeeldingen hebben, moet u het robots.txt-bestand zodanig aanpassen dat de user-agents 'Googlebot' en 'Googlebot-image' uw site kan crawlen. U kunt dit doen door de volgende twee regels aan uw bestand toe te voegen:

User-agent: Googlebot
    Disallow:

User-agent: Googlebot-image
    Disallow:

Meer informatie over het protocol voor het uitsluiten van robots

• Afbeelding omleiden
    De afbeeldingslink moet rechtstreeks naar een afbeelding leiden. Als de afbeeldingslink in uw datafeed een omleiding naar een andere URL van de afbeelding bevat, kunnen we geen exemplaar van uw afbeelding ophalen en kan de afbeelding dus niet worden weergegeven in de zoekresultaten. Afbeeldings-URL's die worden omgeleid via ASP-, PHP- of Cold Fusion-scripts, kunnen ook niet worden opgehaald.

• Afbeeldingen hebben HTTP-koppen
    Telkens wanneer er informatie via internet wordt doorgegeven, wordt deze informatie voorafgegaan door een korte beschrijving, een zogenaamde koptekst of header. Wanneer de koptekstinformatie niet aan de verwachtingen voldoet, kan de beeldverwerker geen kopie van uw afbeeldingen in het cachegeheugen opslaan. Doorgaans vormen kopteksten alleen een probleem voor afbeeldingen die dynamisch worden gegenereerd. Als u niet weet of uw afbeeldingen dynamisch worden gegenereerd, dan is dit doorgaans niet het probleem.

Twee koptekstvelden die moeten worden doorgegeven zijn content-type en content-length. Het veld content-type bevat een beschrijving van het type bestand dat u verstuurt. Twee algemene waarden voor afbeeldingen zijn 'image/gif' en 'image/jpeg'. Bij content-length wordt de bestandsgrootte van de afbeelding aangegeven. Het koptekstveld 'cache-control' moet niet worden doorgegeven. Wanneer u een koptekstveld kiest, zorg er dan voor dat deze geschikt is voor de afbeelding.

• De afbeelding is te groot
    U kunt het beste afbeeldingen bijvoegen met een grootte van 300 x 300 pixels of iets groter. Als u dit formaat afbeelding gebruikt, kunnen wij een niet-vervormde afbeelding in de zoekresultaten opnemen en beperkt u het risico dat uw server overbelast raakt door het opvragen van veel grotere afbeeldingen.