I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Billedet blev ikke hentet (crawlhastigheden er for lav) eller (afventer crawl)

Sørg for, at Google kan få adgang til og crawle dine billeder, og vent på, at produktbilledet crawles (op til 3 dage)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Et eller flere af dine produkter er afvist, og billeder vises ikke i Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser. Dette kan skyldes en række årsager. Der kan f.eks. være problemer med crawl.

Det er muligt, at crawlhastigheden for dine billeder er for lav. Du kan løse dette problem ved at øge crawlhastigheden i Google Search Console eller flytte dine billeder til en hurtigere server. Det er også muligt, at de billeder, du har indsendt for disse produkter, afventer crawl. Det kan tage op til tre dage, før et produktbillede bliver crawlet og hentet.

Der kan også være andre årsager til, at dine billeder ikke vises. Brug denne vejledning til at forstå årsagerne og løse problemet.

Før du begynder

Find ud af, hvilket problem der gælder for din konto:

Varerne blev indsendt for nylig

• Hvis dine varer er blevet indsendt for nylig, kan der være en forsinkelse, før serveren henter og crawler billederne. Dine varer vises ikke i Shopping-annoncer eller gratis fortegnelser, før dine billeder er blevet crawlet.
  • Hvis du oplever, at det tager lang tid at crawle dine billeder, skal du sikre dig, at dine servere ikke returnerer 500-fejl eller tilsvarende fejl. Du kan også tilpasse crawlhastigheden i Google Search Console.
  • Hvis du har brug for at opdatere mange billeder på én gang, skal du indsende en del af billederne hver dag, f.eks. 10 %, så Google løbende kan crawle de nye webadresser.

Billederne er ikke live endnu

• Sørg for, at de billedwebadresser, du indsender i dit datafeed, er live i dit visningssystem, og at Google kan crawle dem.

Billederne blev for nylig ændret eller opdateret

• Hvis billedwebadressen forbliver uændret, kan det tage op til seks uger at få vist et nyt billede i din annonce eller fortegnelse.
  • For at give systemet mulighed for hurtigt at identificere ændringen og crawle det nye billede (typisk inden for tre dage) skal du bruge en ny billedwebadresse og opdatere dine produktdata, når du ændrer et billede.

Billederne er i et ikke-understøttet format

• Sørg for, at dine billeder er i et af de understøttede formater (GIF, JPG, JPEG, PNG, BMP eller TIF), og at filnavnene har de relevante filtypenavne.
  • For at kunne behandle et billede skal dets tilknyttede webadresse linke til en billedfil frem for et script. Få flere oplysninger om kravene til billeder

Billedwebadresserne virker ikke korrekt

• Hvis din billedwebadresse ikke virker, viser vi ikke noget billede for dit produkt i vores fortegnelser.
  • Tjek, at alle dine billedwebadresser fungerer korrekt.

Du har medtaget mellemrum i billedwebadresserne

• Sørg for, at der ikke er mellemrum i dine billedwebadresser. Eventuelle mellemrum skal erstattes med %20. Hvis der er mellemrum, så kan serveren ikke crawle dit billede, og det vises ikke i resultaterne.
  • Eksempel:

En robots.txt-fil på din server blokerer adgang

• En robots.txt-fil på din server forhindrer Google i at crawle billederne på dit website. Hvis serveren skal have adgang til disse billeder, skal du ændre din robots.txt-fil, så både brugeragenterne "Googlebot" og "Googlebot-Image" kan crawle dit website. Få flere oplysninger om robots.txt
  • Føj følgende linjer til din robots.txt-fil:

User-agent: Googlebot
    Disallow:

User-agent: Googlebot-Image
    Disallow:

Omdirigering af billedlink

• Et billedlink skal linke direkte til billedets webadresse. Hvis billedlinket i dit datafeed omdirigerer til en anden webadresse, kan serveren ikke få fat i en kopi af dit billede, som den kan bruge til at vise dit produkt.
  • Billedwebadresser, der omdirigerer via ASP-, PHP- eller ColdFusion-scripts, kan heller ikke hentes.

Billederne har HTTP-headers

• Hvis headeroplysningerne for et billede adskiller sig fra de forventede billeder, kan billedprocessoren ikke gemme en kopi af dit billede i cachen. Normalt er headere kun et problem for billeder, der er dynamisk genererede.
  • To headerfelter, der skal angives, er content-type og content-length:
    • Content-type beskriver den filtype, du sender. To almindelige værdier for billeder er "image/gif" og "image/jpeg".
    • Content-length giver oplysninger om et billedes filstørrelse.
  • Hvis du vælger at tilføje headerfelter, skal du sikre dig, at de passer til billedet. Vælg ikke "cache-control".

Billedstørrelsen er for stor

Vejledning

Hvis du vil anvende nogen af ovenstående ændringer på alle produkter, der har modtaget denne fejl, skal du gøre følgende:

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Gennemgå og opdater billedlinks

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Billedet blev ikke hentet (crawlhastigheden er for lav) eller
    "Problemtitel" = Billedet blev ikke hentet (afventer crawl)
  2. Søg i dine produktdata efter disse produkter (ved hjælp af id'et), og sørg for, at hvert produkt er et billede i høj kvalitet uden overlejringer.
  3. Skift den webadresse, du har indsendt for attributten 'billedlink' [image_link], så den peger på det korrekte produktbillede. Indsend en ny webadresse i stedet for at opdatere en eksisterende webadresse med nyt indhold. Dette gennemtvinger en hurtigere hentning af det nye billede.

Trin 3: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.