Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Nouto myöhemmin

Nouto myöhemmin ‐ominaisuuden avulla voit mainostaa tuotteita, jotka voidaan noutaa toimipisteestä tietyn palvelutasosopimuksen mukaisesti riippumatta saatavuudesta toimipisteessä. Nouto myöhemmin ‐ominaisuuden avulla voit myös tarjota asiakkaille useita toimitusvaihtoehtoja ja erottua joukosta eri toimipisteiden ansiosta. Muista paikallisten tuotemainosten ominaisuuksista poiketen nouto myöhemmin ei vaadi kattavia varastotietoja.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten nouto myöhemmin toimii ja mitä sen käyttöönotto edellyttää.

Huom. Maksuttomat paikalliset listaukset eivät tällä hetkellä tue nouto myöhemmin ‐ominaisuutta. Sitä voi käyttää vain paikallisten tuotemainosten kanssa.

Jos haluat mainostaa toimipisteestä heti noudettavia tuotteita, tutustu nouto samana päivänä ‐ominaisuuden vaatimuksiin.

Sisällys

Kelpoisuus

Nouto myöhemmin ‑ominaisuuden ansiosta voit tarjota asiakkaille toimituksen verkosta paikan päälle. Jos haluat käyttää nouto myöhemmin ‑ominaisuutta, sivustosi on täytettävä seuraavat vaatimukset tietokoneilla, mobiililaitteilla ja tableteilla:

• Noutovaihtoehto näkyy laskeutumissivuilla tai ostoprosessin aikana.
  • Asiakas voi valita toimipisteen, jonne tilaus toimitetaan.
    • Toimipisteet voi määrittää näkymään linkin (esimerkiksi "Tarkista saatavuus") klikkaamisen tai postinumeron tai osoitteen lisäämisen jälkeen.
    • Vaihtoehtoisesti toimipisteen voi valita ostoprosessin aikana, kun tuote on lisätty ostoskoriin.
  • Tuotteen hinta näkyy tuotesivulla.
  • Ilmoita noutopäivä ja noutomaksu (jos sellainen veloitetaan).
  • Tarjoa mahdollisuus muiden toimipisteiden valitsemiseen.
    • Ne voivat näkyä ostoprosessin aikana toimipisteen valinnan yhteydessä.
  • Noudosta on lähetettävä vahvistusviesti (esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä), kun tilaus on valmis noudettavaksi.
  • Asiakkaiden ei tarvitse lisätä maksutietojaan ennen kuin he näkevät toimitusvaihtoehdot. Jos haluat lisätietoja siitä, mikä katsotaan harhaanjohtamiseksi, tutustu harhaanjohtamista koskevaan käytäntöömme.
  • Salli asiakkaiden viedä tilaus loppuun (kuten viimeistellä osto tai varata tuote) sivustolla.

Käyttöönottovaihtoehdot

Nouto myöhemmin ‐ominaisuuden voi ottaa käyttöön kahdella tavalla:

Nouto myöhemmin Shopping-mainoksissa

Shopping-mainosten nouto myöhemmin ‐ominaisuuden avulla voit mainostaa kaikkia tuotteita, jotka voidaan toimittaa toimipisteisiin noudettavaksi. Shopping-mainosten nouto myöhemmin ‐ominaisuuden ansiosta voit myös ottaa nopeasti käyttöön paikalliset tuotemainokset, sillä varastotietoja ei tarvita. Voit sen sijaan lisätä noudon palvelutasosopimuksen ja noutotavan aiemmin luotuun online-tuotesyötteeseen.

Sivustosi on täytettävä edellä mainitut nouto myöhemmin ‐vaatimukset. Sinun täytyy myös pystyä ilmoittamaan verkkotilausten noutamiseen sopivien toimipisteiden sijainnit.

Lue, miten voit ottaa nouto myöhemmin ‑ominaisuuden käyttöön Shopping-mainoksissa.

Nouto myöhemmin paikallisissa tuotemainoksissa

Paikallisten tuotemainosten nouto myöhemmin ‐ominaisuuden avulla voit – toimipisteiden omien tuotteiden rinnalla – mainostaa loppuneita tuotteita tai sellaisia verkosta ostettavia tuotteita, jotka voidaan toimittaa toimipisteisiin.

Edellä mainittujen nouto myöhemmin ‐vaatimusten lisäksi sinun on myös täytettävä kauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (täysi) taikauppiaan ylläpitämän paikallisen tuotesivun (perustaso) vaatimukset.

Lue, miten voit ottaa nouto myöhemmin ‑ominaisuuden käyttöön paikallisissa tuotemainoksissa.

Verkkosivustoja koskevat suositukset

Yllä mainittujen verkkosivustoja koskevien vaatimusten lisäksi suosittelemme seuraavaa:

• Asiakkailta ei saa edellyttää tilin luomista ennen toimitusvaihtoehtojen tarkastelua (voit esimerkiksi lisätä mahdollisuuden ostaa vierailijana).
  • Asiakkailta ei saa vaatia osoitteen lisäämistä ennen toimitusvaihtoehtojen näyttämistä.