I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Jeg vil gerne aktivere tilføjelser i Merchant Center

Et tilpasset ikon for artikler i Merchant Center Next

Hvis du vil tilpasse den måde, Merchant Center fungerer på for din virksomhed, med mere avancerede funktioner, kan du aktivere tilføjelser, f.eks. tilføjelse af kampagner i dine annoncer og fortegnelser.

Gå i gang

1. Klik på Tilføjelser i navigationsmenuen. Du får vist en liste over alle tilgængelige muligheder.
  2. Klik på Aktivér ud for den tilføjelse, du vil aktivere, for at komme i gang.

Du kan til enhver tid deaktivere tilføjelser i Merchant Center ved at klikke på den tilsvarende knap. Gå igennem de trin, du bliver bedt om, før du deaktiverer dine tilføjelser.

Bemærk, at det kun er tilføjelser, som er kompatible med din Merchant Center-konto, der er tilgængelige. Du kan muligvis se andre tilføjelser, der er markeret som "ikke tilgængelige".

Nye tilføjelser bliver med jævne mellemrum tilgængelige. Vend ofte tilbage for at finde de tilføjelser, der fungerer bedst for din virksomhed. Tilgængelige tilføjelser: