I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Føj et betalingslink til dine gratis fortegnelser

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel gælder kun for produkter, der er til salg i USA.

Du kan bruge betalingsfunktionen til at gøre købsoplevelsen hurtig og nem for kunderne ved at give dem mulighed for at gå direkte til din landingsside for betaling eller kurven fra dine gratis fortegnelser. Én måde at gøre dette på er at angive en webadresseskabelon til kurven eller betalingssiden på kontoniveau. En anden måde er at aktivere betaling på individuelt produktniveau ved at angive attributten skabelon til betalingslink [checkout_link_template] i dit produktfeed.

På denne side:

Fordele

Typisk går al trafik fra gratis fortegnelser til en sælgers side med produktoplysninger. Derefter foretager nogle kunder et køb. Betalingsfunktionen giver kunder, der er klar til at købe, mulighed for at gå direkte fra en gratis fortegnelse til en sælgers kurv eller betalingsside. Dette gør det muligt for sælgere at fastholde trafikken til deres side med produktoplysninger, samtidig med at det gør det nemt for kunder, der vil købe nu.

• Bedre resultater: Generér mere bruttohandelsværdi (GMV, gross merchandise value), og få højere konverteringsrater.
  • Nemt at handle: Hjælp kunder, der er klar til at købe, med at fuldføre deres køb mere smertefrit.
  • Nemt at deltage: Der kræves minimal indsats for at deltage.

Hvis du vil spore effektiviteten af denne funktion, anbefaler Google, at du aktiverer automatisk tagging i Merchant Center og knytter din Merchant Center-konto til din Google Analytics-ejendom.

Sådan fungerer det

Alle gratis fortegnelser med en gyldig webadresse til betaling eller kurv viser en betalingsmulighed, der omdirigerer kunder, som er klar til at købe, direkte til kurven eller betalingssiden for produkter med en gyldig betalingswebadresse. Det eksisterende "Besøg website"-link bevares for alle gratis fortegnelser, så de brugere, der gerne vil have flere oplysninger om produktet, kan besøge den eksisterende side med produktoplysninger.

Bemærk! Hvis du implementerer betalingsfunktionen, kan kunderne muligvis ikke se siden med produktoplysninger på dit website, før de foretager et køb. Det kan være en god idé at give produktadvarsler og andre obligatoriske offentliggørelser på din betalingsside (ud over siderne med produktoplysninger) eller fravælge disse produkter fra funktionen.

En illustration af betalingsprocessen, hele vejen fra knappen Køb nu til sælgerens kurv.

Minimumskrav

• Du skal være tilmeldt gratis fortegnelser
  • Følg alle politikker vedrørende gratis fortegnelser
  • Angiv en gyldig webadresse til betaling eller kurv

Vejledning

Du kan tilvælge betalingsfunktionen ved at angive din webadresse på kontoniveau eller produktniveau. Du kan kun vælge én metode, så sørg for kun at tilvælge funktionen på kontoniveau eller produktniveau, ikke begge dele.

Hvis du har en generel webadresseskabelon, der kan anvendes på alle dine produkter, anbefaler vi, at du angiver din webadresseskabelon på kontoniveau (metode 1 nedenfor).

Hvis du har en tilpasset webadresse til betaling eller kurv og gerne vil tilvælge en undergruppe af dine produkter til betaling, anbefaler vi, at du bruger valgmuligheden på produktniveau (metode 2 nedenfor).

Krav til betalingswebadressen

De webadresser, du angiver, skal:

1. Understøtte HTTP GET-metoden, som gør det muligt at lægge en vare i kurven eller betale, hvilket giver brugerne mulighed for at gennemføre købet. Du kan se eksempler på webadresser i følgende afsnit.
  2. Matche domænet i dine gratis fortegnelser, ellers bliver dine produkter ikke godkendt til betaling.
  3. Henvise kunden til en kurv eller betalingsside, der ikke kræver, at de logger ind.

Produkter fra feed/API

Metode 1: Tilvælg på kontoniveau

Hvis du tilvælger funktionen på kontoniveau, anvendes den webadresseskabelon, du angiver, på alle kvalificerede produkter. Hvis du tilvælger funktionen på kontoniveau, skal du sørge for, at du ikke sender attributten [checkout_link_template] i dit produktfeed.

1. I Merchant Center skal du klikke på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear] og vælge Virksomhedsoplysninger i menuen "Værktøjer".
  2. Gå til fanen "Betaling", og klik på Medtag link til kurv eller betalingsside.
  3. Tilføj webadressen, og klik på Send.
  4. Test webadressen ved at klikke på Test.
    1. Dette vil vælge et produkt tilfældigt og åbne betalingssiden for det pågældende produkt på en ny fane. Hvis der er problemer med webadressen, vises der en tom side. Hvis du modtager en tom side, foreslår vi, at du gennemgår din webadresse for fejl.

Du kan finde flere oplysninger om formatering af webadresser ved at udvide "Formatering af webadresser på kontoniveau" nedenfor.

Formatering af webadresser på kontoniveau

Sælgere skal angive en standardwebadresseskabelon, som anvendes på alle kvalificerede produkter i gratis fortegnelser. Webadresseskabelonen skal indeholde parameteren {id} for at sikre, at kunderne videresendes til den korrekte betalingsoplevelse:

• {id} (påkrævet): Knyttet til et produkt-id. Google erstatter dette med attributten id [id] til produktdata.

Eksempel på skabelon til betalingswebadresse:

Skabelonen til betalingswebadressen på kontoniveau kan enten specificere de påkrævede produktparametre som en del af forespørgselsstrengen eller som en del af webadressestien. Hvis dit produktfeed for eksempel havde følgende attributter:

title

color

item_group_id

id

Røde Google Malibu-solbriller

rød

12345

12345-R

Grønne Google Malibu-solbriller

grøn

12345

12345-G

Eksempel 1: Brugerne skal føres til din butiks kurv:
https://www.mystore.com/cart?productid={id}

Hvis din butik understøtter ovenstående webadresseskabelon, erstatter Google {id} med dit produkt-id fra feedet. Brugerne bliver omdirigeret til din butiks kurv for at gennemføre købet.

title id Webadresse

Røde Google Malibu-solbriller

12345-R

https://www.mystore.com/cart?productId=12345-R

Grønne Google Malibu-solbriller

12345-G

https://www.mystore.com/cart?productId=12345-G

Eksempel 2:Brugerne skal føres til din butiks betalingsside:
https://www.mystore.com/checkout/{id}

Hvis din butik understøtter ovenstående webadresseskabelon, erstatter Google {id} med dit produkt-id fra feedet. Brugerne bliver omdirigeret til din butiks betalingsside for at gennemføre købet.

title id Webadresse

Røde Google Malibu-solbriller

12345-R

https://www.mystore.com/checkout/12345-R

Grønne Google Malibu-solbriller

12345-G

https://www.mystore.com/checkout/12345-G

Metode 2: Tilvælg på produktniveau

Hvis du kun vil tilvælge betalingsfunktionen for bestemte produkter, eller hvis din webadresse bruger andre parametre end id, skal du føje en betalingswebadresse til dit produktfeed ved hjælp af attributten skabelon til betalingslink [checkout_link_template]. Du kan uploade betalingswebadresser til dit primære produktfeed, eller du kan også bruge et supplerende feed. Hvis du tilvælger funktionen på produktniveau, skal du tjekke, at du ikke har angivet en betalingswebadresse på kontoniveau i dine indstillinger for Merchant Center.

Formatering af webadresser på produktniveau

Hver produktvariant skal have en unik webadresse, og webadressedomænet skal matche det domæne, der bruges til dine gratis fortegnelser. Denne webadresse omdirigerer brugerne til din betalingsside, hvor den specifikke produktvariant er tilføjet og tilgængelig til at gennemføre købet.

Eksempel på betalingswebadresse på produktniveau:

I dette eksempel skal du opdatere dit produktfeed ved hjælp af attributten skabelon til betalingslink [checkout_link_template] med et unikt betalingslink for hvert produkt.

title item_group_id id

checkout_link_template

Røde Google Malibu-solbriller

12345

12345-R

https://www.mystore.com/checkout?sku=12345-R

Grønne Google Malibu-solbriller

12345

12345-G

https://www.mystore.com/checkout?sku=12345-G

Du kan også bruge et supplerende feed, hvor du i så fald kan uploade et supplerende feed med følgende attributter:

id checkout_link_template
12345 https://www.mystore.com/checkout?sku=12345
67890 https://www.mystore.com/checkout?sku=67890

Fravalg

Hvis du vil fravælge betalingsprogrammet, skal du vælge knappen "Medtag ikke et link til kurv eller betaling" og sørge for, at der ikke er føjet nogen værdier til attributten skabelon til betalingslink [checkout_link_template] i dit produktfeed.

Validering af webadresse

For at sikre kontinuitet og en god købsoplevelse validerer vi webadresserne for betaling eller kurv for at bekræfte, om de fungerer som forventet og omdirigerer kunderne til en gyldig, fungerende betalingsside eller kurv. Dette er en fast proces, der kan tage op til 24 timer at gennemføre hver gang.

Bemærk! Google undersøger regelmæssigt betalingssider og kurve for at tjekke, om webadresseskabelonen fungerer som forventet. Sørg for at give Google StoreBot adgang til dit website.

Anbefalinger for landingssiden

Hvis din betalingsside eller kurv har de rigtige oplysninger til at give kunderne større tryghed, hjælper det dem med at foretage deres køb mere effektivt. Det er vigtigt, at kunderne kan verificere, hvem de køber hos, hvad de køber, og hvor meget de betaler for det. Vi anbefaler, at du tydeligt kommunikerer dit brand og dine ordreoplysninger ved at sørge for, at følgende oplysninger er synlige på din landingsside til betaling:

• Dit brand: Dette hjælper dine kunder med at verificere, at de er på det rigtige sted.
  • Produktoplysninger: Medtag alle relevante oplysninger (for eksempel billede, mængde, pris) og produktvarianter (for eksempel farve og størrelse).
  • Pris: Prisoversigter giver brugerne tillid til, at de betaler den rigtige pris.
  • Produkterklæringer: Det kan være en god idé at angive produktadvarsler og andre obligatoriske offentliggørelser på betalingssiden eller i kurven, ud over siderne med produktoplysninger.

Tip! Vi anbefaler, at produkter, du sender til Google, har fuldstændige og nøjagtige dataattributter, der giver brugerne tillid til at foretage køb. Hvis du ikke allerede sender følgende oplysninger for hvert produkt, kan du overveje at opdatere dit feed, så det indeholder:

• Returneringsomkostninger og -periode
  • Leveringstider og -omkostninger
  • Mindste ordreværdi
  • Grænser for gratis forsendelse
  • Tilgængelighed

Crawlede produkter

Føj betalingslinks til crawlede produkter
Google henter opdaterede oplysninger om dine produkter og tilbud direkte fra dit website. Du kan markere dine produktsider med en kurv eller en betalingswebadresse ved hjælp af skemaattributten checkoutPageURLTemplate [checkout_link_template]. Webadressen skal svare til et specifikt produkt/variant.

Når du har markeret dine produktsider, kan Google hente kurven eller betalingswebadressen og aktivere muligheden, så kunder, der er klar til at købe, kan gå direkte til din kurv eller betalingslandingssiden fra dine gratis fortegnelser. Det eksisterende "Besøg website"-link bevares for alle gratis fortegnelser, så de brugere, der gerne vil have flere oplysninger om produktet, kan besøge den eksisterende side med produktoplysninger.

Bemærk! Hvis du implementerer betalingsfunktionen, kan kunderne muligvis ikke se siden med produktoplysninger på dit website, før de foretager et køb. Det kan være en god idé at give produktadvarsler og andre obligatoriske offentliggørelser på din betalingsside (ud over siderne med produktoplysninger) eller fravælge disse produkter fra funktionen.

Fjern betalingslinks fra crawlede produkter
Hvis du vil fjerne betalingsmuligheden for dine crawlede produkter, skal du fjerne skemaattributten checkoutPageURLTemplate fra dine produktsider.

Bemærk! Produktdata, der sendes via feed eller Content API, prioriteres højere end crawlede data.