I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Introduktionsguide för fordonsannonser

Aktivera programmet för fordonsannonser

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Detta är steg 2 i onboardingguiden för fordonsannonser.

Om du vill visa fordonsannonser på Google måste du begära att aktivera programmet:

1. Fyll i formuläret för att aktivera programmet för fordonsannonser.
  2. Vänta på ett bekräftelsemeddelande.
  3. Logga in på ditt Merchant Center-konto.
  4. Klicka på Tillväxt i navigeringsmenyn.
  5. Klicka på Hantera program.
    • Merchant Center-program visas bara för administratörsanvändare av Merchant Center-kontot.
  6. Klicka på Kom igång på kortet för fordonsannonsprogrammet.
  7. Välj det land där dina fysiska bilhandlare finns.
Tips! Kontakta din Google-representant om du är fordonsannonsör utanför Australien, Kanada eller USA och vill delta i programmet för fordonsannonser eller betaversionen av programmet.