Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ajoneuvomainosten aloitusopas

Ajoneuvomainosohjelman käyttöönotto

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 2 of showing your local products on Google is enabling local inventory ads or free local product listings Tämä on ajoneuvomainosten aloitusoppaan vaihe 2.

Jos haluat mainostaa ajoneuvoja Googlessa, pyydä ohjelman käyttöönottoa:

1. Täytä lomake ajoneuvomainosohjelman käyttöönottamiseksi.
  2. Odota vahvistussähköpostia.
  3. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  4. Valitse navigointivalikosta Kasvu.
  5. Valitse Ylläpidä ohjelmia.
    • Kauppiaskeskus-ohjelmat näkyvät vain Kauppiaskeskus-tilin järjestelmänvalvojille.
  6. Klikkaa ajoneuvomainosohjelman kortista Aloita.
  7. Valitse maa, jossa fyysiset autoliikkeet sijaitsevat.
Vinkki: Jos olet Yhdysvaltojen, Australian tai Kanadan ulkopuolinen automainostaja ja haluaisit osallistua ajoneuvomainos- tai betaohjelmaan, ota yhteyttä Googlen edustajaan.