Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ajoneuvomainosten aloitusopas

Toimipistesyötteen luominen, rekisteröiminen ja lähettäminen (valinnainen)

Toimipistesyötteen säännöt

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 5 of showing your local products on Google is creating, registering and submitting your feeds Tämä on ajoneuvomainosten aloitusoppaan vaihe 5a.

Asiakkaat löytävät autokauppojen toimipisteet parhaiten, jos linkität Google Yritysprofiilitilisi Google Adsiin. Näin ajoneuvovarastosi yhdistyy varmasti oikeaan toimipisteeseen.

Jos et pääse Google Yritysprofiilitilille, joka sisältää toimipisteen tietosivut, voit käyttää toimipistesyötettä toimipisteiden löytämiseen. Suosittelemme, että lähetät kaikki vaaditut määritteet, jotta toimipistesyötteesi vastaa varmasti ajoneuvovarastoasi. Voit pyytää Googlen edustajalta pääsyä toimipistesyötteeseen.

Tärkeää:

1. Määritteiden otsikot: Sinun on käytettävä tarkalleen alla listattuja määritteiden otsikoita, jotta syötteesi käsitellään oikein.
  2. Suositellut kentät: Suosittelemme, että täytät valinnaiset kentät, jotta lisätty data voidaan yhdistää toimipisteisiin Google Mapsissa ja toimipisteet voidaan vahvistaa. Osoitteen ja muiden ilmoitettujen määritteiden (esim. puhelinnumeron) tulee vastata Google Mapsissa käytetyn jälleenmyyjän tai toimipaikan osoitetta.
  3. Datan ajantasaisuus: Toimipistesyötteen tiedot vanhenevat 90 päivän jälkeen. Jos syötteen data vanhenee, tuotteesi hylätään varastodatan puuttumisen vuoksi. Muista ladata toimipistesyöte uudelleen vähintään 30 päivän välein.
  4. Tiedoston enimmäiskoko: Toimipistesyötetiedostossa saa olla enintään 10 000 riviä.
Määrite Kuvaus Sisältö
store_code

Pakollinen

Lyhyt tunniste, jonka avulla jälleenmyyjä voidaan tunnistaa. Sen ei tarvitse olla sama kuin Yritysprofiilissasi oleva toimipistekoodi. Sen on vastattava ensisijaisessa tuotesyötteessä olevaa toimipistekoodia.

Merkkijono
store_address

Pakollinen

Jälleenmyyjän postiosoite

Huom. Lähetä koko katuosoite, myös maa.

Merkkijono
store_name

Suositus

Yrityksen tai jälleenmyyjän nimi

Merkkijono
phone_number

Suositus

Jälleenmyyjän puhelinnumero kansainvälisessä muodossa

Merkkijono
website_url

Suositus

Yrityksen tai jälleenmyyjän verkkosivuston URL-osoite

Merkkijono

Rekisteröi ja lähetä toimipistesyötteesi Muut syötteet ‐kohdassa vaiheen 5b mukaisesti ensisijaisen syötteen tavoin. Kun rekisteröit toimipistesyötteesi, valitse syötetyypiksi "MP-kauppa".

Tästä kuvasta näet, miten voit valita syötetyypiksi POS-toimipisteen rekisteröidessäsi toimipistesyötettä.

Kun toimipistesyöte on lähetetty, se tarkastetaan manuaalisesti ja tekoälyn avulla. Näin varmistetaan, että toimipistekoodit vastaavat ajoneuvosyötteessä lähetettyjä toimipistekoodeja ja että autokauppojen osoitteet ja muut tiedot vastaavat Google Mapsin tietoja, jotta toimipaikat voidaan vahvistaa.