I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Retningslinjer for bilder i kjøretøyannonser

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Hovedbilde for bilannonser

Hensikten med funksjonen for kjøretøyannonser er å vise kjøretøyannonser og forhandlerinformasjon til kunder når kjøretøyet de søker etter, er tilgjengelig i nærheten.

Automatiske bildeforbedringer støttes foreløpig ikke i bilder i kjøretøyannonser. Finn ut mer om automatiske bildeforbedringer.

Merk: I noen tilfeller kan Google bruke smart beskjæring eller en funksjon som automatisk gjør bakgrunnen uskarp, slik at bildene skal bli i tråd med retningslinjene.

På denne siden

Retningslinjer for bilder

I retningslinjene nedenfor finner du ulike årsaker til at bilder ikke blir godkjent. For best mulige resultater anbefaler vi at du bruker bilder av høy kvalitet som ikke har forstyrrende elementer i bakgrunnen.

Bildespesifikasjoner

Filformater GIF, PNG, BMP, TIF/TIFF og JPG/JPEG
Maks filstørrelse 16 MB
Minste bildestørrelse 100 x 100 piksler (800 x 600 anbefales)
Maks bildestørrelse 64 megapiksler
Anbefalt høyde/bredde-forhold 4:3

Retningslinjer for avvisning

Tilbud blir ikke godkjent hvis bildene bryter noen av disse retningslinjene:

1. Ingen vannmerker i bildene

Vehicle images should not overlaid watermarks

2. Ingen tekst eller logoer i bildene

Logoer eller tekst skal ikke legges oppå bilder av kjøretøy

3. Ingen plassholderbilder

Vi godkjenner ikke plassholderbilder med tekst som «Ingen bilder» og «Kommer snart», generelle bilder eller arkivbilder som ikke er av den faktiske bilen, eller bare generell bruk av merkets eller forhandlerens logo.

• Unntak: Arkivbilder er tillatt for nye biler, så lenge bildene viser samme merke, modell og farge som den oppførte bilen.

Plassholderbilder skal ikke vises for bilder av kjøretøy

4. Ikke noe støtende innhold

Bilder med upassende eller sensitivt innhold blir ikke godkjent.

5. Inkluder hele produktet

Vær nøye med å vise hele produktet i bildet, og bruk få eller ingen bilder av produktet i bruk i ulike omgivelser. Avkuttede bilder blir ikke godkjent.

Tillatt, men frarådes

Tilbud kan bli godkjent til tross for punktene nedenfor, men det kan skape en dårlig brukeropplevelse og ha en negativ innvirkning på resultatene. Vi anbefaler at du unngår disse bildetypene for å få best mulige resultater. Google kan ta i bruk tekniske løsninger for uskarp bakgrunn eller smart beskjæring for å sørge for at bildene er i tråd med retningslinjene.

1. Logoer eller merker i bakgrunnen

Vehicle images should contain logos or branding in the background of the image.

2. Endringer på nummerskiltet

Vehicle images should not have modified license plates

3. Rotete bakgrunn

Vehicle images should not have cluttered backgrounds.

4. Bilde tatt bakfra brukt som hovedbilde

Ikke bruk et bilde av baksiden av produktet som hovedbildet i tilbudet. Slike bilder kan heller sendes inn via attributtet for ekstra bildelink [additional_image_link].

Send inn hovedbildet via attributtet for bildelink [image_link]. Vi anbefaler bilder som er tatt skrått forfra (fra ca. 45 graders vinkel).

Bilde av bakenden på en bil