I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Retningslinjer for billeder til køretøjsannoncer

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Forgrundsbillede for annoncer med køretøjsfortegnelser

Funktionen til køretøjsannoncer er udviklet til at vise køretøjsannoncer og forhandleroplysninger til kunder, når det køretøj, de søger efter, er til salg i nærheden.

Automatiske billedforbedringer understøttes ikke for billeder til køretøjsannoncer endnu. Få flere oplysninger om automatiske billedforbedringer

Bemærk! I nogle tilfælde kan Google bruge en separat funktion til automatisk baggrundssløring eller smart beskæring for at sikre, at billeder stemmer overens med retningslinjerne.

På denne side kan du læse om følgende:

Retningslinjer for billeder

De nedenstående retningslinjer forklarer de politikker, der kan føre til afvisning af dine billeder. For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du bruger klare billeder i høj kvalitet og med så lidt baggrund som muligt.

Billedspecifikationer

Filformater GIF (.gif), JPEG (.jpg/.jpeg), PNG (.png), BMP (.bmp) og TIFF (.tif/.tiff)
Maksimal filstørrelse 16 MB
Minimal billedstørrelse 100 x 100 pixels (800 x 600 anbefales)
Maksimal billedstørrelse 64 megapixels
Anbefalet billedformat 4:3

Politikker, der kan føre til afvisning

Tilbud kan blive afvist, hvis billederne overtræder en eller flere af de følgende politikker:

1. Der må ikke være nogen overlejrede vandmærker

Vehicle images should not overlaid watermarks

2. Der må ikke være overlejrede logoer eller overlejret tekst

Der må ikke være overlejrede logoer eller overlejret tekst på billeder af køretøjer

3. Pladsholderbilleder er ikke tilladt

Pladsholderbilleder, f.eks. billeder med teksten "Intet billede" eller "Kommer snart", generiske billeder eller arkivbilleder, der ikke viser den faktiske bil, eller billeder, der kun viser bilmærkets eller forhandlerens logo, bliver afvist.

• Undtagelse: Arkivbilleder er tilladte i forbindelse med nye biler, så længe de viser det samme mærke, den samme model og den samme farve som den bil, der sælges.

Billeder af køretøjer må ikke være pladsholderbilleder

4. Der må ikke være stødende indhold

Billeder med upassende eller følsomt indhold bliver afvist.

5. Hele produktet skal være inkluderet

Vis hele produktet så nøjagtigt som muligt med minimal eller ingen produktopstilling. Beskårede billeder bliver afvist.

Tilladt, men frarådes

Selvom punkterne nedenfor ikke fører til afvisning, går de ud over brugeroplevelsen, og de kan have en negativ indflydelse på effektiviteten. Vi anbefaler, at du undgår disse billedtyper for at få de bedste resultater. Google kan bruge tekniske løsninger som sløring af baggrund eller automatisk beskæring for at sikre, at disse billeder stemmer bedre overens med vores retningslinjer.

1. Logoer eller branding i baggrunden

Vehicle images should contain logos or branding in the background of the image.

2. Ændring af nummerpladen

Vehicle images should not have modified license plates

3. Overfyldt baggrund

Vehicle images should not have cluttered backgrounds.

4. Billeder, der er taget bagfra, og som bruges som det primære billede

Undgå at indsende billeder, der er taget bagfra, som tilbuddets primære billede. Disse billeder kan indsendes ved hjælp af attributten link til ekstra billede [additional_image_link].

Brug attributten billedlink [image_link] til at indsende det primære billede. Vi anbefaler at bruge billeder, der er taget skråt forfra (ved ca. 45 grader).

Illustration af en bils bagende