I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du det: Manglende attributt

Legg til en verdi som er i tråd med produktspesifikasjonen for dette attributtet. Deretter sender du inn feeden på nytt.

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Ett eller flere av produktene dine inneholder et gruppeattributt. For at dette attributtet skal være gyldig, må du sende inn alle de obligatoriske attributtene som er inkludert i den gruppen.

La oss for eksempel si at du har angitt attributtet for tilgjengelighet [availability] for et produkt og sendt inn verdien for forhåndsbestilling [preorder] eller restbestilling [backorder] for å vise at produktet for øyeblikket ikke er på lager, men at det blir tilgjengelig i fremtiden. For å gjøre dette må du også angi en dato for tilgjengelighet ved å bruke attributtet [availability_date] for å vise kunden når produktet blir tilgjengelig.

Hvis du vil kjøre et tilbud på et av produktene dine, må du sende inn start- og sluttdatoen for tilbudspris [sale_price_effective_date] for å angi når tilbudet starter. I tillegg må du sende inn attributtet for tilbudspris [sale_price]. Når angir en tilbudspris, må du også oppgi den opprinnelige prisen ved hjelp av prisattributtet [price].

Du kan løse dette problemet ved å kontrollere produktinformasjonen for de berørte produktene og sørge for at det manglende attributtet er oppgitt for produkter som krever gruppeattributter.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene

1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Legg til manglende verdier

1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Manglende attributt
  2. Legg til gyldige verdier for alle obligatoriske gruppeattributter.

Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt

1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.