Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Livestream et videomøde

Intern livestreaming og livestreaming på flere domæner er tilgængelig i disse Google Workspace-udgaver:

• Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade

Sammenlign Google Workspace-udgaver, eller få flere oplysninger om dine tilgængelige Meet-funktioner.

Hvis livestreaming er aktiveret for din arbejds- eller skolekonto, kan du give personer i din organisation mulighed for at se dine videomøder. Med livestreaming på flere domæner kan administratorer også tillade op til 50 forskellige Workspace-underdomæner, der er tillid til, at deltage i deres livestreams. Det maksimale antal livestreamseere afhænger af din Google Workspace-udgave.

Tip! Hvis du er Google Workspace-administrator, og du administrerer Google Meet for din organisation, skal du først tillade livestreaming.

Hvem der kan se en livestream

Det er kun gæster i din organisation, der kan se en livestream. Alle deltagere i din organisation kan stoppe og starte streamen under mødet og optage begivenheden. Gæster, der kun har tilladelse til at se med, kan ikke deltage i mødet eller styre streaming og optagelse.

Tip! Livestreamarrangører kan se antallet af seere øverst på skærmen. Hver ny seer registreres i livestreamens tæller, indtil der er 100 brugere. Når der er 100 brugere, afrundes der til det nærmeste tal, der går op i 5.

Understøttede Meet-browsere

Du kan bruge disse browsere til at se livestreamede møder:

• Chrome-browseren
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®

Hvad du kan dele via livestream med Meet

• Undervisning af medarbejdere og personale i realtid
  • Akademisk uddannelse af elever
  • Konferencemateriale, der ikke kan udleveres personligt.
  • Præsentationer for hele organisationen med flere præsentationsværter
  • Gæster kan indstilles til kun at se med

Konfigurer en livestream med Google Kalender

Del 1: Opret en livestreamingbegivenhed

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik påPlusOpretog derefterBegivenhedog derefterFlere valgmuligheder.
  3. Tilføj oplysninger om begivenheden, f.eks. dato, klokkeslæt og beskrivelse.
  4. Tilføj de gæster, der kan deltage fuldt ud i videomødet.
    • Alle gæster, der føjes til denne begivenhed, kan ses, høres og præsentere deres skærm.
    • Brugere fra andre organisationer og pålidelige domæner kan tilføjes. Det er kun brugere i din organisation, der kan optage og styre streaming.
  5. Ud for Deltag via Google Meet skal du klikke på den nedadvendte pil""og derefterTilføj livestream.
  6. Klik på Tilføj livestream igen for at bekræfte.
  7. Klik på Gemog såSend.
    Bemærk! Streamingen starter ikke automatisk. Under mødet skal du nederst til højre klikke på, klik på Livestreamingog derefterStart streaming.

Del 2: Opret en ekstra begivenhed for gæster med visningsadgang

Hvis du vil invitere bestemte personer til denne livestream, hvor de kun kan se og lytte, skal du oprette en begivenhed med tilladelse til kun at se og lytte. Begivenheden føjes til deres kalender og indeholder linket til gæster med visningsadgang.

Brugere, der er inviteret til denne begivenhed, kan hverken ses eller høres i mødet, og de kan heller ikke præsentere, optage eller styre streamingen.

Tip! Eventuelle inviterede gæster med visningsadgang kan deltage i livestreams, selvom deres konti ikke understøtter livestreaming, eller hvis deres organisation har deaktiveret livestreaming.

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på den livestreamingbegivenhed, du har oprettet efterfulgt afRediger "".
  3. Øverst på siden skal du klikke på Flere handlinger og derefterOpret begivenhed med visningsadgang.
  4. Tilføj gæster eller lokaler med visningsadgang, og angiv andre oplysninger, bl.a. en beskrivelse.
  5. Klik på Gem og derefterSend.

Fjern en livestream fra en begivenhed i Google Kalender

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på livestreamingbegivenheden og derefter Rediger Edit.
  3. Ud for Vær med via Google Meet skal du klikke på den nedadvendte pil ""og derefter Fjern livestream.
  4. Klik på Gem.

Tip! Mødelinket ændres, når du tilføjer eller fjerner livestreamingen. Sørg for at dele det opdaterede link med dine gæster.

Start og stop en livestream

Hvis en administrator tillader det, kan alle deltagere, der er i samme organisation som mødearrangøren, starte eller stoppe livestreamen.

Kan starte eller stoppe en livestream Kun visning, kan ikke styre livestreaming
Mødearrangør
Du er i samme organisation som arrangøren af livestreamingen Gæster med visningsadgang
Du har fået tilladelse til at deltage i livestreamen af en administrator
Du deltager med alle tilladelser

1. Åbn Google Kalender, og deltag i videomødet.
  2. Vælg Mere ""og derefter Start streaming.
  3. Bekræft, at du vil starte streaming. Når streaming er aktiveret, vises "Live" øverst til venstre. Gæster med visningsadgang kan nu se mødet ved hjælp af webadressen til streamingen.
  4. Vælg Mere ""og derefter Stop streaming.
  5. Bekræft, at du vil stoppe streamingen.

Optag en livestreamingbegivenhed

Deltagere, der har fuld adgang og kommer fra samme organisation som mødearrangøren, kan optage livestreamen, så de kan se begivenheden efter mødet. Livestreamingbegivenheder optages ikke automatisk, så du skal starte og stoppe optagelsen manuelt. Se, hvordan du optager et videomøde.

Gæster med visningsadgang kan ikke styre optagelsen.

Se en livestreamingbegivenhed

Tip! Brugere, der anvender linket til livestreaming, kan ikke interagere med mødedeltagerne eller andre i livestreamen.

Hvis gæster vil se en livestreamingbegivenhed, kan de gøre følgende:

• Klikke på linket til livestreaming i kalenderbegivenheden eller en mail.
  • Se med fra et mødelokale, der er føjet til begivenheden og konfigureret med en Chromebox eller Chromebase til møder.

Når du ser en livestreamingbegivenhed, kan du gøre følgende:

• Stoppe og starte liveafspilningen.
  • Indstille afspilningshastigheden og videokvaliteten.
  • Afspille videoen på et fjernsyn.
  • Skifte til fuldskærmsvisning.

Tip! Hvis du vil se begivenheden senere, kan du spørge mødearrangøren, om der er en optagelse. Livestreamen kan kun ses, mens den sendes live.

Føj undertekster til din livestream

Hvis du vil bruge undertekster til din livestreamingbegivenhed, skal mødedeltagerne først aktivere livestreamundertekster fra det primære møde. Livestreamundertekster vises på samme sprog, som er angivet for mødet, og de er tilgængelige på engelsk, tysk, fransk, spansk og portugisisk.

Til mødedeltagere:

1. Deltag i et møde med livestreaming aktiveret.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter  efterfulgt af Livestreaming
  3. Vælg sprog for undertekster fra menuen efterfulgt af klik på Start streaming.

For livestreamseere:

• I livestreamviseren på din computer skal du klikke på Slå undertekster til "" eller Slå undertekster fra "".
  • I livestreamviseren på din mobilenhed skal du øverst til højre trykke på menuen  efterfulgt af Undertekster.

Relaterede emner: