Livestream et videomøde (for værter)

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Få flere oplysninger om den opdaterede livestreamoplevelse.

Vigtigt! Du kan kun starte og stoppe en livestream via computeren.

Denne artikel gælder kun for mødeværter og deltagere, som bruger mødelinket. Hvis du vil have flere oplysninger som seer, kan du gå til Se en livestream.

Få flere oplysninger om, hvilke Google Workspace-udgaver der kan livestreame

Intern livestreaming og livestreaming på flere domæner er tilgængelig i disse Google Workspace-udgaver:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus: Dette er tilgængeligt for brugere med en "medarbejderlicens" eller en "elevlicens".
  • Teaching and Learning Upgrade: Dette er tilgængeligt for brugere med en "Teaching and Learning Upgrade-licens".

Sammenlign Google Workspace-udgaver, eller få flere oplysninger om dine tilgængelige Meet-funktioner.

Hvis livestreaming er aktiveret for din arbejds- eller skolekonto, kan du give personer i din organisation mulighed for at se dine videomøder. Med livestreaming på flere domæner kan administratorer også tillade op til 50 forskellige Workspace-underdomæner, der er tillid til, at deltage i deres livestreams. Det maksimale antal livestreamseere afhænger af din Google Workspace-udgave.

Tip! Hvis du er Google Workspace-administrator, og du administrerer Google Meet for din organisation, skal du først tillade livestreaming eller konfigurere livestreaming på tværs af domæner.

Hvem der kan se en livestream

Det er kun gæster i din organisation, der kan se livestreams. Hvis din administrator aktiverer livestreaming på tværs af domæner, kan gæster i din organisation og på godkendte Workspace-domæner se med.

• På en computer kan alle mødedeltagere i din organisation stoppe og starte streamen under mødet og optage begivenheden.
  • Gæster, som ser med via linket til livestreamen, kan ikke administrere streamingen og starte eller stoppe optagelse. Få flere oplysninger i artiklen Se en livestream.

Tip! Livestreamarrangører kan se antallet af seere øverst på skærmen. Hver ny seer registreres i livestreamens tæller, indtil der er 100 brugere. Når der er 100 brugere, afrundes der til det nærmeste tal, der går op i 5.

Understøttede Meet-browsere

Du kan bruge disse browsere til at se livestreamede møder:

• Chrome-browseren
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®
Hvad du kan dele via livestream med Meet
  • Undervisning af medarbejdere og personale i realtid
  • Akademisk uddannelse af elever
  • Konferencematerialer, der ikke kan udleveres personligt
  • Præsentationer for hele organisationen med flere præsentationsværter
  • Gæster kan indstilles til kun at se med

Konfigurer en livestream med Google Meet

1. Nederst til højre i et møde skal du klikke på Aktiviteter og så Livestreaming og så Stream internt.

Tip! Livestreamen er kun tilgængelig for gæster i din organisation. Kontakt dine Workspace-administratorer for at konfigurere livestreaming på tværs af domæner.

1. Vælg sprog for underteksterne i menuen.
  2. Klik på Start streaming.
  3. Del livestreamen via Kopiér streaminglink.

Tip! Hvis du deler mødekoden eller webadressen, deltager brugeren som en deltager.

Konfigurer en livestream med Google Kalender

Google Meet: Livestream a meeting

Del 1: Opret en livestreamingbegivenhed

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik påOpretog derefterBegivenhedog derefterFlere valgmuligheder.
  3. Tilføj oplysninger om begivenheden, f.eks. dato, klokkeslæt og beskrivelse.
  4. Tilføj de gæster, der kan deltage fuldt ud i videomødet.
    • Alle gæster, der føjes til denne begivenhed, kan ses, høres og præsentere deres skærm.
    • Brugere fra andre organisationer og pålidelige domæner kan tilføjes. Det er kun brugere i din organisation, der kan optage og styre streaming.
  5. Ud for Deltag via Google Meet skal du klikke på den nedadvendte pilog derefterTilføj livestream.
  6. Klik på Tilføj livestream igen for at bekræfte.
  7. Klik på Gemog såSend.
    Bemærk! Streamingen starter ikke automatisk. Under mødet skal du nederst til højre klikke på, klik på Livestreamingog derefterStart streaming.

Del 2: Opret en ekstra begivenhed for gæster med visningsadgang

Hvis du vil invitere bestemte personer til denne livestream, hvor de kun kan se og lytte, skal du oprette en begivenhed med tilladelse til kun at se og lytte. Begivenheden føjes til deres kalender og indeholder linket til gæster med visningsadgang.

Brugere, der er inviteret til denne begivenhed, kan hverken ses eller høres i mødet, og de kan heller ikke præsentere, optage eller styre streamingen.

Tip! Eventuelle inviterede gæster med visningsadgang kan deltage i livestreams, selvom deres konti ikke understøtter livestreaming, eller hvis deres organisation har deaktiveret livestreaming.

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på den livestreamingbegivenhed, du har oprettet og derefterRediger .
  3. Øverst på siden skal du klikke på Flere handlinger og derefterOpret begivenhed med visningsadgang.
  4. Tilføj gæster eller lokaler med visningsadgang, og angiv andre oplysninger, bl.a. en beskrivelse.
  5. Klik på Gem og derefterSend.

Fjern en livestream fra en begivenhed i Google Kalender

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på livestreamingbegivenheden og derefter Rediger .
  3. Ud for Vær med via Google Meet skal du klikke på den nedadvendte pil og derefter Fjern livestream.
  4. Klik på Gem.

Tip! Mødelinket ændres, når du tilføjer eller fjerner livestreamingen. Sørg for at dele det opdaterede link med dine gæster.

Start og stop en livestream

Hvis en administrator tillader det, kan alle deltagere, der er i samme organisation som mødearrangøren, starte eller stoppe livestreamen. Livestreams stopper automatisk efter 8 timer, da livestreams har en tidsgrænse på 8 timer.

Du kan starte eller stoppe en livestream, hvis:

• Du er arrangør
  • Du er i samme organisation som arrangøren
  • En administrator giver dig mulighed for at deltage i livestreamen
  • Du deltager med alle tilladelser

En passiv bruger kan kun se og ikke styre livestreamen.

1. Åbn Google Kalender, og deltag i videomødet.
  2. Vælg Mere og derefter Start streaming.
  3. Bekræft, at du vil starte streaming. Når streaming er aktiveret, vises "Live" øverst til venstre. Gæster med visningsadgang kan nu se mødet ved hjælp af webadressen til streamingen.
  4. Vælg Mere og derefter Stop streaming.
  5. Bekræft, at du vil stoppe streamingen.

Optag en livestreamingbegivenhed

Deltagere, der har fuld adgang og kommer fra samme organisation som mødearrangøren, kan optage livestreamen, så de kan se begivenheden efter mødet. Livestreamingbegivenheder optages ikke automatisk, så du skal starte og stoppe optagelsen manuelt. Se, hvordan du optager et videomøde.

Gæster med visningsadgang kan ikke styre optagelsen.

Føj undertekster til din livestream

Hvis du vil bruge undertekster til din livestreamingbegivenhed, skal mødedeltagerne først aktivere livestreamundertekster fra det primære møde. Livestreamundertekster vises på samme sprog, som er angivet for mødet, og de er tilgængelige på engelsk, tysk, fransk, spansk og portugisisk.

Til mødedeltagere:

1. Deltag i et møde med livestreaming aktiveret.
  2. Nederst til højre skal du klikke på Aktiviteter efterfulgt af Livestreaming.
  3. Vælg sprog for undertekster i menuen efterfulgt af klik på Start streaming.

Anvend en afstemning eller Spørgsmål og svar i din livestream

Vigtigt! Værter kan deaktivere Spørgsmål og svar for deltagere i en livestream på deres computer.

Når du opretter en session med spørgsmål og svar eller afholder en afstemning i en livestream, er den automatisk tilgængelig for både mødedeltagere og livestreamdeltagere.

Se din livestreamrapportering

Efter en livestream modtager mødearrangøren en mail med en Google Sheets-rapportering. Se, hvordan du ser din livestreamrapportering.