Puheluiden soittaminen Google Meetillä

Ominaisuus tulee nyt laajemmin saataville, joten et ole välttämättä voinut käyttää sitä aiemmin.

Tärkeää: Tämä artikkeli käsittelee vain yritys- ja kolutileillä soitettavia Meet-puheluita. Lue lisää Meet-puheluista ja kokoustoiminnoista.

Jos haluat soittaa pilvisalattuja videopuheluja puhelimella, soita suoraan vastaanottajan Workspace-tilille. Lue lisää Meet-puheluiden ja ‑kokousten salauksesta.

Käyttäjät voivat oletuksena vain vastaanottaa puheluita kontakteilta ja muilta organisaation käyttäjiltä. Järjestelmänvalvojat voivat käyttää järjestelmänvalvojien asetusvalintoja ja sallia verkkotunnuksen ulkopuolisten käyttäjien aloittaa videopuheluita omien käyttäjien kanssa ja päinvastoin.

Tärkeää: Järjestelmänvalvoja-asetusta sovelletaan vain Google Meet ‑puheluihin. Asetus ei vaikuta seuraaviin:

• Vanhat palvelut (aiemmin Duo)
  • Google Chat ‑puhelut
  • Kokouksiin liittyminen

Ennen kuin aloitat:

Tärkeää: Järjestelmänvalvoja hallitsee pääsyä Meet-puheluihin. Katso lisätietoja artikkelista, joka käsittelee Meet-kokousten laittamista pois päältä organisaatiossa.

1. Lataa Meet-sovellus .
  2. Valitse yritys- tai koulutili, jolle olet kirjautunut.
Meet-puheluissa voi käyttää viimeisimpiä, yritystason vaatimukset täyttäviä Meet-ominaisuuksia:

Google Meet ‑puhelut

1. Avaa Meet-sovellus mobiililaitteella.
  2. Kirjaudu sisään yritys- tai koulutilille.
  3. Napauta Uusi tai Hae yhteystiedoista.
  4. Hae työkaverin nimeä ja valitse hänet.
    • Jos näet viestin "Kontakti ei voi vastaanottaa puheluita. Jaa sen sijaan Meet-linkki.", napauta Luo ja jaa linkki.
      • Voit kopioida linkin tai napauttaa Jaa. Valitse sitten, miten linkki lähetetään.
      • Näin käy, jos joku ei ole avannut Meet-sovellusta päivitystä varten.
    • Jos näet viestin "Tämä on vanha puhelu", organisaatio on sallinut vanhat Meet-puhelut ja sinä ja vastaanottaja olette molemmat rekisteröityneet vanhojen Meet-puheluiden käyttäjäksi, mutta vastaanottaja ei ole vielä päivittänyt Meet-sovellustaan.
  5. Napauta Soita.

Vinkkejä:

Ennen puheluun liittymistä lämpiössä voi

1. mykistää audion tai poistaa mykistyksen
  2. laittaa videon päälle tai pois päältä
  3. lisätä erikoistehosteita, taustoja ja suodattimia.

Näin voit etsiä kontakteja tai katsoa johonkin käyttäjään liittyvät historiatiedot:

1. Valitse kontakti.
  2. Napauta oikeasta yläreunasta kolmea pistettä ja sitten Näytä tiedot.

Käyttäjän estäminen tai ilmoituksen tekeminen käyttäjästä

Tärkeää: Estäminen tai väärinkäytöstä ilmoittaminen ja estäminen on mahdollista ilman kohteen merkitsemistä roskasisällöksi tai väärinkäyttötyypin valitsemista.

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Lisää hakukenttään estettävän käyttäjän nimi.
  3. Napauta nimeä.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Yhteystietoasetukset ja sitten Näytä tiedot.
  5. Valitse sopiva vaihtoehto:
    • Napauta Estä käyttäjä.
      • Merkitse tarvittaessa "Ilmoita roskasisällöstä" ‐ruutu valituksi.
    • Valitse Estä.

Eston kumoaminen

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Avaa navigointivalikko.
  3. Napauta Asetukset ja sitten Yleiset ja sitten Estetyt käyttäjät.
    • Vinkki: Jos käytössä on iOS-laite, napauta Asetukset ja sitten Tili ja sitten Estetyt käyttäjät.
  4. Napauta estettävän tilin tai puhelinnumeron vieressä olevaa X-kuvaketta.