Finn ut mer om funksjoner i Google Meet

Tilgang til enkelte Meet-funksjoner kan avhenge av Google Workspace-utgaven. Google Workspace-utgavene inkluderer tilgang til flere tjenester tilpasset for bedrifter, for eksempel flere Meet-funksjoner. Finn ut mer om Premium-funksjoner for Meet.

Forbrukerutgaver eller utgaver som ikke er tilknyttet Google Workspace, gir ikke tilgang til alle tilgjengelige Meet-funksjoner. Hvis du vil ha tilgang til funksjonen, kan du finne ut hvordan du kommer i gang med Google Workspace.

Finn ut hvilke grunnleggende funksjoner for Meet som er tilgjengelige

Enten du har en forbruker- eller en Workspace-utgave, er disse grunnleggende funksjonene for Meet tilgjengelige:

• Start eller planlegg videomøter: Opprett møter som skal starte nå eller senere.
  • Bli med i Meet-møter: Bli med i møter som opprettes av andre.
  • Meet i Dokumenter-apper og Jamboard på nettet: Bli med i Google Meet-samtaler via Google Dokumenter, Regneark, Presentasjoner og Jamboard.
  • Deltakergrense: Du kan ha opptil 100 deltakere i et møte. Enkelte Workspace-utgaver kan ha en høyere grense for antall møtedeltakere.
  • Grenser for møtevarighet:
    • Møter med to deltakere har en tidsgrense på 24 timer.
    • Møter med tre eller flere deltakere har en tidsgrense på 1 time.
    • Enkelte Workspace-utgaver tillater lengre møter.
  • Tavler: Når du er i en samtale, kan du bruke tavlefunksjonen via Jamboard.
  • Bli med i grupperom: Du kan bli med i grupperom. Grupperom kan imidlertid bare opprettes i enkelte Workspace-utgaver.
  • Håndsopprekking: Du kan be om moderatorens oppmerksomhet.
  • Reaksjoner: Du kan sende emoji-reaksjoner.
  • Sikkerhetskontroller: Verter kan avslutte samtaler og slå av chatfunksjonen, skjermdeling, kamera og mikrofon for deltakerne.
  • Reisemodus: Du kan bli med i møter mens du kjører eller er på farten.

Feilsøk funksjonstilgang

Finn funksjoner du bør ha tilgang til med Google Workspace-utgaven din

Viktig: Sørg for at du logger på med riktig Google-konto for å få tilgang til funksjonen.

Hvis du ikke finner en Meet-funksjon som skal følge med Google Workspace-utgaven din, kan det hende at funksjonen bare er lansert for utvalgte brukere som en del av lanseringsplanen. Ta en ny titt om noen uker for å sjekke om du har fått tilgang. Finn ut hva som er nytt i Google Meet

Deler av funksjonstilgangen kan slås av i administratorinnstillingene. Kontakt administratoren for organisasjonen din for å få tilgang.

Verter kan også styre tilgangen til bestemte funksjoner i møtene sine.

Meet-funksjonsknappen er synlig, men deaktivert

For å bekrefte at du ikke har mistet tilgangen til funksjonen, kan Meet i noen tilfeller vise den aktuelle funksjonsknappen som deaktivert. Dette kan være på grunn av organisasjonens administratorinnstillinger eller fordi funksjonen er uegnet i visse situasjoner.