Meer informatie over de functies van Google Meet

Of gebruikers toegang hebben tot bepaalde Meet-functies, hangt af van uw Google Workspace-versie. Google Workspace-versies bieden toegang tot meer zakelijke services, zoals meer Meet-functies. Meer informatie over premium Meet-functies

Gebruikers met een consumentenversie (oftewel een niet-Google Workspace-versie) kunnen niet alle Meet-functies gebruiken. Als u toegang wilt tot deze functies, vindt u hier u hoe u aan de slag gaat met Google Workspace.

De algemene Meet-functies

Of u nu de consumentenversie of de Workspace-versie gebruikt, u heeft toegang tot deze algemene Meet-functies:

Problemen met toegang tot functies oplossen

Ontdek functies waartoe u toegang zou moet hebben met uw Google Workspace-versie

Belangrijk: Log in met het Google-account waarmee u toegang heeft tot de functie.

Als u een Meet-functie niet kunt vinden terwijl uw Google Workspace-versie die wel zou moeten hebben, is de functie misschien alleen beschikbaar voor geselecteerde gebruikers als onderdeel van het lanceringsplan. Controleer over een paar weken opnieuw of u toegang heeft. Meer informatie over wat er nieuw is in Google Meet

De toegang tot bepaalde functies kan worden uitgezet in de beheerdersinstellingen. Vraag de beheerder van uw organisatie om toegang.

Hosts kunnen ook de toegang tot bepaalde functies voor hun vergaderingen aan- of uitzetten.

De Meet-functieknop is zichtbaar, maar staat uit

Meet toont soms een functieknop die uitstaat om aan te geven dat u de toegang tot de functie niet bent kwijtgeraakt. Dit kan komen doordat de functie is uitgezet via de beheerdersinstellingen van uw organisatie of doordat u de functie niet kunt gebruiken in bepaalde situaties.