Få flere oplysninger om funktioner i Google Meet

Adgangen til visse Meet-funktioner kan afhænge af din Google Workspace-udgave. Google Workspace-udgaver omfatter adgang til flere erhvervsmæssige tjenester, f.eks. flere Meet-funktioner. Få flere oplysninger om udvidede Meet-funktioner.

Forbrugerudgaver eller udgaver, der ikke er Google Workspace, inkluderer ikke adgang til alle tilgængelige Meet-funktioner. Hvis du vil have adgang til funktionen, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kommer godt i gang med Google Workspace.

Få flere oplysninger om, hvilke grundlæggende Meet-funktioner der er tilgængelige

Uanset om du har Consumer- eller Workspace-udgaven, er følgende grundlæggende Meet-funktioner tilgængelige:

• Start eller planlæg et videomøde: Opret møder, der starter nu eller senere.
  • Deltag i Meet-møder: Deltag i møder, der er oprettet af andre.
  • Meet i Docs-editorer og Jamboard på nettet: Deltag i et Google Meet-opkald via Google Docs, Sheets, Slides og Jamboard.
  • Grænse for antal mødedeltagere: Du kan højst have 100 deltagere i et møde. Visse Workspace-udgaver har muligvis en højere grænse for antal mødedeltagere.
  • Begrænsninger for mødelængde:
    • Hvis dit møde er på tomandshånd, har mødet en tidsbegrænsning på 24 timer.
    • Hvis dit møde har 3 eller flere deltagere, har det en tidsgrænse på én time.
    • Visse Workspace-udgaver kan holde længere møder.
  • Whiteboards: Under et opkald kan du bruge whiteboardfunktionen via Jamboard.
  • Deltag i grupperum: Du kan anvende et grupperum. Grupperum kan dog kun oprettes i visse Workspace-udgaver.
  • Håndsoprækning: Du kan få moderatorens opmærksomhed.
  • Reaktioner: Du kan sende emoji-reaktioner.
  • Sikkerhedsindstillinger: Værter kan afslutte et opkald og deaktivere chat, skærmdeling, kameraet og mikrofonen for deltagerne.
  • På farten: Du kan deltage i møder, mens du kører bil eller er på farten.

Find og løs problemer med funktionsadgang

Find ud af, hvilke funktioner du bør have adgang til med din Google Workspace-udgave

Vigtigt! Sørg for, at du logger ind med den Google-konto, der har adgang til funktionen.

Hvis du ikke kan finde en Meet-funktion, som din Google Workspace-udgave omfatter, er funktionen muligvis kun udgivet til udvalgte brugere som en del af lanceringsplanen. Tjek, om du har fået adgang om et par uger. Se, hvad der er nyt i Google Meet.

Adgangen til visse funktioner kan være deaktiveret i administratorindstillingerne. Kontakt din organisations administrator for at få adgang.

Værter kan også styre adgangen til visse funktioner i deres møder.

Knap til funktion i Meet er synlig, men deaktiveret

Meet viser nogle gange en funktionsknap som deaktiveret for at angive, at du ikke har mistet adgangen til funktionen. Dette kan skyldes din organisations administratorindstillinger, eller at funktionen er uegnet i visse situationer.