Informació sobre les funcions de Google Meet

És possible que l'accés a determinades funcions de Meet depengui de l'edició de Google Workspace. Aquestes edicions inclouen accés a més serveis empresarials, com ara funcions addicionals de Meet. Obtén més informació sobre les funcions prèmium de Meet.

Les edicions per a consumidors o que no són de Google Workspace no inclouen l'accés a totes les funcions de Meet disponibles. Si vols accedir-hi, obtén informació sobre com pots començar a utilitzar Google Workspace.

Informació sobre les funcions bàsiques de Meet disponibles

Tant si tens l'edició per a consumidors com la de Workspace, estan disponibles aquestes funcions bàsiques de Meet:

• Iniciar o programar una videotrucada: crea reunions per a ara o més tard.
  • Unir-se a reunions de Meet: participa en reunions creades per altres persones.
  • Reunir-se en editors de Documents i a Jamboard al web: uneix-te a una trucada de Google Meet des de Jamboard o des de Documents, Fulls de càlcul i Presentacions de Google.
  • Límit de participants de la reunió: pots incloure un màxim de 100 participants en una reunió. És possible que determinades edicions de Workspace tinguin un límit més alt de participants a la reunió.
  • Límits de durada de les reunions:
    • Si la reunió és amb només una altra persona, té un límit de temps de 24 hores.
    • Si la reunió inclou tres o més participants, té un límit de temps d'1 hora.
    • Determinades edicions de Workspace permeten organitzar reunions més llargues.
  • Pissarra: durant una trucada, pots aprofitar la funció de pissarra a través de Jamboard.
  • Unir-se a sales desdoblades: pots entrar a una sala desdoblada. Tanmateix, les sales desdoblades només es poden crear amb determinades edicions de Workspace.
  • Aixecar la mà: pots cridar l'atenció del moderador.
  • Reaccions: pots enviar reaccions amb emojis.
  • Controls de seguretat: els amfitrions poden finalitzar una trucada i desactivar el xat, la compartició de pantalla, la càmera i el micròfon per als participants.
  • Mode En desplaçament: pots unir-te a reunions mentre condueixes o mentre et desplaces.

Resoldre problemes relacionats amb l'accés a funcions

Cercar funcions a les quals s'hauria de tenir accés amb una edició de Google Workspace

Important: assegura't d'iniciar la sessió amb el Compte de Google correcte que pot accedir a la funció.

Si no trobes una funció de Meet inclosa a la teva edició de Google Workspace, és possible que la funció només s'hagi llançat per a una selecció d'usuaris com a part del pla de llançament. Per comprovar si hi has rebut accés, torna-ho a comprovar al cap d'unes setmanes. Obtén informació sobre les novetats de Google Meet.

L'accés a algunes funcions es pot desactivar a la configuració de l'administrador. Per obtenir-hi accés, contacta amb l'administrador de la teva organització.

Els amfitrions també poden controlar l'accés a determinades funcions de les seves reunions.

El botó de la funció de Meet és visible, però està desactivat

Per indicar que no has perdut l'accés a la funció, en ocasions Meet mostra un botó d'aquesta funció com a desactivat. Pot ser a causa de la configuració de l'administrador de la teva organització o perquè l'ús de la funció no és adequat per a determinades situacions.