Duo en Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app. Gebruikers van de app Meet (origineel) kunnen de nieuwe app downloaden.

De nieuwe Google Meet-app downloaden

Google Duo en Google Meet zijn samengevoegd in een nieuwe Meet-app voor videogesprekken en vergaderingen. Bekijk meer informatie over wijzigingen in Google Duo.

• U heeft toegang tot uw vergaderingen via de nieuwe Meet-app . U kunt Meet (origineel)  verwijderen nadat u bent overgestapt op de nieuwe Meet-app .
  • De naam van de oorspronkelijke Meet-app is veranderd in Meet (origineel) .
  • De naam en het icoon van de Duo-app zijn veranderd in die van Google Meet .

Download de nieuwe Meet-app op uw mobiele apparaat.

Bepalen welke app u gebruikt

De nieuwe Google Meet-app : De geüpdatete Duo-app
  • Als de Google Duo-app up-to-date is, kunt u zowel videogesprekken als videovergaderingen voeren. De naam en het icoon van de Google Duo-app zijn veranderd in die van Meet .
  • Als de Duo- en Meet-app beide op uw telefoon zijn geïnstalleerd, moet u ook de Meet-app updaten. De oude Meet-app heet nu Meet (origineel) .
  • Mogelijkheden voor videobellen zijn nog steeds kosteloos beschikbaar in de geüpdatete Duo-app op mobiele apparaten. De gespreksgeschiedenis, contacten en berichten blijven bewaard. Bekijk hoe u aan de slag gaat met bellen in Google Meet.
  • De beschikbare vergaderfuncties zijn afhankelijk van uw huidige Google Meet-abonnement. Bekijk meer informatie over premium Meet-functies voor Google Workspace-versies.

Als de gespreksgeschiedenis of berichten niet worden getoond in de app

U moet de nieuwe Meet-app gebruiken om uw gespreksgeschiedenis en berichten te kunnen bekijken.

Zo bekijkt u welke app-versie u heeft:

1. Tik linksboven in de app op Menu en dan Hulp.
  2. Tik rechtsboven op Meer opties en dan Versie-informatie.
    • Als de versie begint met 2022: U gebruikt de Meet-app (origineel) . Deze bevat niet de Duo-gespreksgeschiedenis. Open de geüpdatete Duo-app om de gespreksgeschiedenis en berichten te bekijken.
    • Als de versie begint met 17: U gebruikt de nieuwe Meet-app of de geüpdatete Duo-app en kunt uw gespreksgeschiedenis en berichten zien.

Als vergaderingen niet worden getoond in de geüpdatete Duo-app

• U moet inloggen op een Google-account om toegang te krijgen tot vergaderfuncties. Accounts die alleen met een telefoonnummer zijn ingesteld, hebben geen toegang tot vergaderfuncties.
  • Als u alleen bent geregistreerd met een telefoonnummer, wordt u gevraagd een Google-account te koppelen om vergaderingen te maken, te plannen of eraan deel te nemen.
    1. Tik rechtsboven op uw telefoon op de profielfoto .
      • Op Android: U ziet de Google-accounts die op uw apparaat zijn geregistreerd.
      • Op iOS: U ziet de Google-accounts die zijn ingelogd bij andere Google-apps op uw apparaat.
      • Als u geen Google-account ziet: Tik op Nog een account toevoegen.
    2. Selecteer een Google-account om te koppelen.
      • Nadat u Duo aan uw Google-account heeft gekoppeld, kunt u Duo op verschillende apparaten gebruiken.
      • Mensen met uw Google-accountgegevens, zoals uw Gmail-adres, kunnen u bellen via de geüpdatete app.
  • Check of u bent ingelogd op het juiste Google-account. U kunt alleen vergaderingen bekijken die zijn gekoppeld aan het account waarop u bent ingelogd.
  • Als u Duo eerder gebruikte met een zakelijk of EDU-account, beheert uw beheerder de belfuncties via de schakelaar Aanvullende Google-services. Bekijk hoe beheerders de toegang tot services beheren.

Tip: Zet automatische updates aan om toekomstige functies en updates te krijgen. Bekijk hoe u de app updatet op Android-apparaten.

Google Meet (origineel)
  • Nadat u de Google Meet-app heeft geüpdatet, verandert de app in Meet (origineel) .
  • Download de nieuwe Meet-app  en verwijder de Meet-app (origineel)  om de nieuwste updates te krijgen.
Google Duo Duo: De oude Duo-app

U heeft toegang tot Meet-functies als u de update van juli 2022 heeft gekregen. Bekijk hoe u Google Meet-functies gebruikt in de Google Duo-app.

Tip: Update de Duo-app Duo om het volgende te krijgen:

• De nieuwe naam en het nieuwe icoon .
  • Nieuwe vergaderfuncties, zoals achtergrondeffecten, chatfunctie in gesprekken en ondertiteling.
Google Meet  op het web

De naam en het icoon van Duo zijn veranderd in die van Google Meet .

Gebruikers van meet.google.com:

U kunt vergaderingen blijven plannen, starten en eraan deelnemen op dezelfde manier als eerst.

Gebruikers die zich eerder hebben geregistreerd bij Duo:

Ga naar meet.google.com/calling/ om te bellen via Google Meet.

Nieuwe gebruikers die bellen via het web willen gebruiken: U kunt uw telefoonnummer op 2 manieren registreren:

• Ga op uw computer naar meet.google.com/calling/.
  • Download de nieuwe Meet-app  op uw mobiele apparaat en registreer u in de app.

Ga aan de slag met bellen in Google Meet.

true
Download de nieuwe Meet-app voor Android

Met Google Meet heeft u één app om te videobellen en te vergaderen op al uw apparaten. Gebruik videobelfuncties zoals leuke filters en effecten of plan een tijd in waarop iedereen kan.