Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Tietoja Duon päivittymisestä Google Meetiin sekä sovelluskuvakkeen muutoksista

Google Duo on nyt Meet, ja se sisältää videopuhelu- ja kokousominaisuudet. Duo-sovelluksen nimeksi ja kuvakkeeksi on muutettu Google Meet . Lue lisää Google Duon muutoksista.

Pääset liittymään kokoukseen uudessa Meet-sovelluksessa . Alkuperäisen Meet-sovelluksen nimi on nyt Meet (alkuperäinen) . Voit poistaa Meetin (alkuperäinen) , kun olet siirtynyt uuteen Meet-sovellukseen .

Käytössä olevan sovelluksen selvittäminen

Google Meetiin päivitetty Duo : Verkkoversio

Duo on nyt Google Meet .

Duoon rekisteröityneet käyttäjät:

Voit käyttää Google Meetiä osoitteessa duo.google.com.

• URL-osoite päivittyy automaattisesti tulevassa versiossa.

Uudet käyttäjät: Puhelinnumeron voi rekisteröidä kahdella tavalla:

• Siirry tietokoneella osoitteeseen duo.google.com.
  • Lataa uusi Meet ‐sovellus mobiililaitteellasi ja rekisteröidy siellä.

Tutustu Google Meet ‑puheluihin.

Google Meet : Päivitetty Duo-sovellus
  • Jos Google Duo ‐sovelluksesi on ajan tasalla, se sisältää sekä videopuhelu- että kokousominaisuudet. Google Duo on nyt Meet .
  • Jos puhelimellesi on asennettu sekä Duo- että Meet-sovellus, päivitä myös Meet-sovellus. Vanha Meet-sovellus on nyt Meet (alkuperäinen) .
  • Jos sinulla on Android-laite, johon on asennettu Duo, löydät uuden sovelluksen tilapäisen pikakuvakkeen avulla. Jos Duo-sovelluksesi on ajan tasalla, sekä uusi Meet-kuvake että Duo-kuvake Duo avaavat uuden Meet-sovelluksen.
  • Videopuheluominaisuudet ovat edelleen käytettävissä päivitetyssä Duo-sovelluksessa mobiililaitteilla maksutta. Keskusteluhistoria, yhteystiedot ja viestit säilyvät. Lue lisää Google Meet ‑puheluiden käytön aloittamisesta.
  • Käytettävissä olevat kokousominaisuudet riippuvat nykyisestä Google Meet ‑tilaussopimuksestasi. Lue lisää Meetin premium-ominaisuuksista Google Workspacen eri versioille.

Jos soittohistoria tai viestit eivät näy sovelluksessa

Sinun on käytettävä uutta Meet-sovellusta, jos haluat nähdä soittohistorian ja viestit.

Näin tarkistat sovellusversion:

1. Valitse sovelluksen vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Ohje.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisäasetukset ja sitten Versiotiedot.
    • Jos version alussa on "2022": Käytössäsi on Meet (alkuperäinen) ‐sovellus, joka ei sisällä Duo-soittohistoriaa. Näet soittohistorian ja viestit avaamalla päivitetyn Duo-sovelluksen.
    • Jos version alussa on "17": Käytössäsi on uusi Meet ‑sovellus tai päivitetty Duo-sovellus, ja näet soittohistorian ja viestit.

Jos kokouksia ei näy päivitetyssä Duo-sovelluksessa

• Jotta voit käyttää kokousominaisuuksia, kirjaudu sisään Google-tilillä. Pelkällä puhelinnumerolla luoduilla tileillä ei voi käyttää kokousominaisuuksia.
  • Jos olet rekisteröitynyt vain puhelinnumerolla, sinua pyydetään yhdistämään Google-tili, jotta voit luoda kokouksia ja osallistua niihin.
    1. Napauta puhelimen oikeasta yläkulmasta profiilikuvaa .
      • Androidissa: Näet rekisteröidyt Google-tilit laitteellasi.
      • iOS:ssä: Näet muihin Google-sovelluksiin kirjautuneet Google-tilit laitteellasi.
      • Jos et löydä Google-tiliä: Valitse Lisää toinen tili.
    2. Valitse yhdistettävä Google-tili.
      • Kun olet yhdistänyt Duon Google-tiliisi, voit käyttää Duoa eri laitteilla.
      • Käyttäjät, joilla on Google-tilisi tiedot, kuten Gmail-osoitteesi, voivat soittaa sinulle päivitetyllä sovelluksella.
  • Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealle Google-tilille. Voit nähdä vain siihen tiliin yhdistetyt kokoukset, jolla olet kirjautunut sisään.
  • Jos käytit Duoa aiemmin yrityksen tai oppilaitoksen tilillä, järjestelmänvalvoja ylläpitää puhelutoimintoja Googlen lisäpalvelujen kautta. Lue lisää siitä, miten järjestelmänvalvojat ylläpitävät palvelujen pääsyoikeuksia.

Vinkki: Muista laittaa automaattiset päivitykset päälle, jotta saat tulevat ominaisuudet ja päivitykset. Sovelluksen päivittäminen Android-laitteilla.

Google Meet (alkuperäinen)
  • Kun olet päivittänyt Google Meet ‑sovelluksen, siitä tulee Meet (alkuperäinen) .
  • Varmista, että saat uusimmat päivitykset, lataamalla uusi Meet-sovellus ja poistamalla Meet (alkuperäinen) ‐sovellus.
Google Duo Duo: Vanha Duo-sovellus

Voit käyttää Meetin ominaisuuksia, jos olet saanut heinäkuun 2022 päivityksen. Lue, miten Google Meetin ominaisuuksia käytetään Google Duo ‑sovelluksessa.

Vinkki: Päivitä Duo-sovellus Duo, niin saat käyttöösi

• uuden nimen ja kuvakkeen
  • uudet kokousominaisuudet, joihin kuuluvat taustatehosteet, puhelun chat ja tekstitykset.