Download den nye Google Meet-app

Google Duo og Google Meet er blevet slået sammen til en ny Meet-app til videoopkald og møder. Få flere oplysninger om ændringer af Google Duo.

• Du kan få adgang til dine møder i den nye Meet-app . Du kan afinstallere Meet (original) , når du har migreret til den nye Meet-app .
  • Den oprindelige Meet-app er blevet omdøbt til Meet (original) .
  • Duo-appens navn og ikon er nu Google Meet .

Download den nye Meet-app på din mobilenhed.

Find ud af, hvilken version du har

Den nye Google Meet-app : Den opdaterede Duo-app

Hvis din opkaldshistorik eller dine beskeder ikke vises i din app

Hvis du vil se opkaldshistorik og beskeder, skal du bruge den nye Meet-app.

Sådan tjekker du, hvilken appversion du er i:

1. Øverst til venstre i din app skal du trykke på menuen og derefter Hjælp.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Flere valgmuligheder og derefter Versionsoplysninger.
    • Hvis din version starter med "2022": Du er i Meet-appen (original) , som ikke inkluderer din Duo-opkaldshistorik. Åbn din opdaterede Duo-app for at se din opkaldshistorik og dine beskeder.
    • Hvis din version starter med "17": Du er i den nye Meet-app eller den opdaterede Duo-app og kan se din opkaldshistorik og dine beskeder.

Hvis møder ikke vises i den opdaterede Duo-app:

• Log ind med en Google-konto for at få adgang til mødefunktioner. Konti, der kun er konfigureret med et telefonnummer, kan ikke få adgang til mødefunktioner.
  • Hvis du kun er registreret med et telefonnummer, bliver du bedt om at tilknytte en Google-konto for at oprette, planlægge eller deltage i møder.
    1. Tryk på profilbilledet øverst i højre hjørne på din telefon.
      • På Android-enheder: Du kan se de Google-konti, der er registreret på din enhed.
      • På iOS-enheder: Du kan se, hvilke Google-konti der er logget ind på andre Google-apps på din enhed.
      • Hvis du ikke kan finde en Google-konto på listen: Tryk på Tilføj en anden konto.
    2. Vælg en Google-konto at tilknytte.
      • Når du har knyttet Duo til din Google-konto, kan du bruge Duo på forskellige enheder.
      • Personer med oplysninger om din Google-konto, f.eks. din Gmail-adresse, kan ringe til dig via den opdaterede app.
  • Tjek, at du er logget ind med den rigtige Google-konto. Du kan kun se møder, der er knyttet til den konto, du er logget ind med.
  • Hvis du tidligere har brugt Duo med en virksomhedskonto eller en EDU-konto, styrer din administrator opkaldsfunktioner via kontakten "Yderligere Google-tjenester". Få flere oplysninger om, hvordan administratorer kan administrere adgang til tjenester.

Tip! Sørg for at slå automatiske opdateringer til, så du får funktioner og opdateringer fremover. Opdater din app på Android-enheder.

Google Meet (original)
  • Når du har opdateret din Google Meet-app, ændres appen til Meet (original) .
  • Hvis du vil modtage de nyeste opdateringer, skal du downloade den nye Meet-app og afinstallere Meet-appen (original) .
Google Duo Duo: Den forældede Duo-app

Du har adgang til Meet-funktioner, hvis du har modtaget opdateringen for juli 2022. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger Google Meet-funktioner i Google Duo-appen.

Tip! Opdater din Duo-app Duo for at få:

• Det nye navn og ikon .
  • Nye mødefunktioner, f.eks. baggrundseffekter, chat i opkald og undertekster.
Google Meet på nettet

Duo-navnet og -ikonet er nu Google Meet .

Brugere af Meet.google.com:

Du kan fortsætte med at planlægge, starte og deltage i møder, som du tidligere har gjort.

Brugere, der tidligere var registreret i Duo:

Gå til meet.google.com/calling/ for at bruge opkald i Google Meet.

Nye brugere, der vil bruge opkald på nettet: Du kan registrere dit telefonnummer på 2 måder:

• Gå til meet.google.com/calling/ på din computer.
  • Download den nye Meet-app på din mobilenhed, og registrer dit telefonnummer der.

Kom godt i gang med opkald i Google Meet.