Baixar la nova aplicació Google Meet

Google Duo i Google Meet s'han combinat per crear una nova aplicació Meet que permet fer videotrucades i reunions. Obtén informació sobre els canvis a Google Duo.

• Pots accedir a les teves reunions a la nova aplicació Meet . Pots desinstal·lar Meet (original) després de fer la migració a la nova aplicació Meet .
  • El nom de l'aplicació Meet original s'ha canviat per Meet (original) .
  • El nom i la icona de l'aplicació Duo ara són Google Meet .

Al dispositiu mòbil, baixa la nova aplicació Meet .

Determinar quina experiència utilitzes

La nova aplicació Google Meet : l'aplicació Duo actualitzada

Si l'historial de trucades o els missatges no es mostren a l'aplicació

Per veure l'historial de trucades i els missatges, has d'utilitzar la nova aplicació Meet.

Per comprovar quina versió de l'aplicació utilitzes:

1. A la part superior esquerra de l'aplicació, toca Menú i, a continuació, Ajuda.
  2. A la part superior dreta, toca Més opcions i, a continuació, Informació de la versió.
    • Si la versió comença per "2022": tens l'aplicació Meet (original) , que no inclou l'historial de trucades de Duo. Obre l'aplicació Duo actualitzada per veure l'historial de trucades i els missatges.
    • Si la versió comença per "17": tens la nova versió de Meet o l'aplicació Duo actualitzada, i pots veure l'historial de trucades i els missatges.

Si no veus les funcions de reunió a l'aplicació Duo actualitzada:

• Per accedir a les funcions de reunió, has d'iniciar la sessió amb un Compte de Google. Els comptes configurats amb només un número de telèfon no poden accedir a les funcions de reunió.
  • Si només t'has registrat amb un número de telèfon, se't demanarà que connectis un Compte de Google per tal de crear o programar reunions, o bé per unir-t'hi.
    1. A l'extrem superior dret de la pantalla, toca la foto de perfil .
      • A Android: trobaràs els Comptes de Google registrats al dispositiu.
      • A iOS: trobaràs els Comptes de Google amb la sessió iniciada en altres aplicacions de Google al dispositiu.
      • Si no trobes cap Compte de Google: toca Afegeix un altre compte.
    2. Selecciona un Compte de Google per connectar-lo.
      • Després de connectar Duo al teu Compte de Google, podràs utilitzar Duo en diversos dispositius.
      • Les persones que tinguin la informació del teu Compte de Google, com ara l'adreça de Gmail, poden trucar-te amb l'aplicació actualitzada.
  • Comprova que hagis iniciat la sessió amb el Compte de Google correcte. Només pots veure les reunions associades al compte amb què has iniciat la sessió.
  • Si ja has utilitzat Duo amb un compte d'empresa o de centre educatiu, l'administrador controla la funcionalitat de trucada amb el commutador "Serveis addicionals de Google". Obtén informació sobre com els administradors gestionen l'accés als serveis.

Consell: per obtenir les funcions i les actualitzacions futures, activa les actualitzacions automàtiques. Actualitza l'aplicació als dispositius Android.

Google Meet (original)
  • Un cop hagis actualitzat l'aplicació Google Meet, canviarà a Meet (original) .
  • Per rebre les darreres actualitzacions, baixa la nova aplicació Meet i desinstal·la l'aplicació Meet (original) .
Google Duo Duo: l'aplicació Duo heretada

Tens accés a les funcions de Meet si has rebut l'actualització de juliol de 2022. Obtén informació sobre com pots utilitzar les funcions de Google Meet a l'aplicació Google Duo.

Consell: actualitza l'aplicació Duo Duo per obtenir:

• La icona i el nom nous .
  • Noves funcions de reunió, com ara efectes de fons, xat en una trucada i subtítols.
Google Meet al web

El nom i la icona de Duo ara són Google Meet .

Usuaris de Meet.google.com:

Pots continuar programant i iniciant reunions, així com unir-t'hi, igual que feies abans.

Usuaris que s'havien registrat a Duo:

Per utilitzar les trucades a Google Meet, ves a meet.google.com/calling/.

Usuaris nous que volen utilitzar les trucades al web: hi ha dues maneres de registrar el número de telèfon. Són aquestes:

Començar a fer trucades a Google Meet.