Använda fliken Bidra

Lägg till platser, skriv recensioner, ladda upp foton och föreslå ändringar genom att trycka på Bidra Bidra.

Du kan även skicka in rättelser av vägar och platser, hantera din Maps-profil och se hur många visningar dina bidrag har fått och vilken effekt de har haft.

Läs mer om hur du kan bidra till Google Maps.

Logga in och hitta innehåll på fliken Bidra. Om du inte har bidragit till Google Maps tidigare följer du anvisningarna på skärmen för att komma igång.

Olika sätt att bidra

Redigera kartan

Lägg till eller föreslå ändringar på platser, adresser eller vägar. Du kan även redigera din plats eller skicka din åsikt om Maps.

1. Tryck på Bidra Bidra följt av Redigera kartan Redigera längst ned på skärmen.
    • Välj ett alternativ.
  2. Följ anvisningarna på skärmen.

Läs om hur du föreslår ändringar eller flaggar en plats för borttagning.

Lägg till en plats som saknas

1. Tryck på Bidra Bidra följt av Lägg till plats Add place längst ned på skärmen.
  2. Fyll i alla relevanta fält om du vill lägga till en plats som saknas på kartan.

Läs om hur du lägger till en plats som saknas på kartan.

Skriv en recension

1. Tryck på Bidra Bidra följt av Skriv recension Write review längst ned på skärmen.
  2. Välj en plats på kartan.
  3. Betygsätt platsen genom att trycka på stjärnorna.
    • Du kan skriva en recension om du vill, men det är valfritt.

Läs mer om hur du skriver recensioner och lägger till betyg för platser.

Lägg till foton eller videor i Google Maps

1. Tryck på Bidra Bidra följt av Lägg till foto Add 360 photos längst ned på skärmen.
  2. Tryck på ett eller flera foton som du vill lägga upp. Innan du delar foton måste du ge Google Maps åtkomst till dina foton.
  3. Tryck på Välj en plats.
    • Om de föreslagna platserna är fel trycker du på Någon annanstans?
  4. Tryck på Lägg upp.

Platsförslagen är baserade på platsinformationen från dina foton. Läs mer om hur du lägger till, tar bort eller delar foton och videor

Bidra mer

Användare kan lägga till rätter, publicera listor samt lägga till betyg, recensioner och foton för platser.
  1. Tryck på Bidra Bidra följt av Bidra mer längst ned på skärmen.
  2. Du uppmanas att dela med dig av dina erfarenheter av platser du har besökt eller interagerat med.

Få åtkomst till din profil i Maps

Läs om hur du redigerar din profil i Maps.

Föreslagna recensioner

Om du har aktiverat platshistorik hittar du förslag på platser att recensera på fliken Bidra.

Hitta dina tidigare bidrag

Hitta dina bidrag till Google Maps på fliken Bidra. Du hittar dina bidrag, antal visade recensioner samt det totala antalet visade foton från dina inlägg.