Käytä Osallistu-välilehteä

Tärkeää: Pyrimme tämän poikkeuksellisen koronavirustilanteen (COVID-19) aikana suojaamaan tiimiemme jäsenten terveyttä ja priorisoimaan tärkeimmät palvelut. Tämän takia sisällön lisäämisessä Mapsiin voi olla tilapäisiä rajoituksia ja viiveitä.

Kohdasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä voit nyt käyttää ominaisuuksia, jotka aikaisemmin löytyivät kohdasta Valikko Valikko ja sitten Oma profiili ja Lisäämäni sisältö.

Napauta ruudun alaosasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä lisätäksesi paikkoja, kirjoittaaksesi arvosteluja, ladataksesi valokuvia tai ehdottaaksesi muokkausta. Voit myös lähettää korjauksia teihin ja paikkoihin, hallinnoida omaa Maps-profiiliasi tai katsoa oman sisällöntuottosi katselukertoja ja vaikuttavuutta.

Lue lisää sisällön tuottamisesta Google Mapsiin.

Kirjaudu sisään nähdäksesi Osallistu‑välilehdellä olevan sisällön. Jos et ole vielä lisännyt sisältöä Google Mapsiin, voit aloittaa seuraamalla näytöllä olevia ohjeita.

Siirry Maps‑profiiliisi

Lue lisää Maps‑profiilin muokkaamisesta.

Ehdotetut arvostelut

Jos olet ottanut Sijaintihistorian käyttöön aiemmin, Osallistu‑välilehdellä on ehdotuksia paikoista, joita voit arvostella.

Sisällön lisäämistavat

Muokkaa karttaa

Lisää tai ehdota paikkojen, osoitteiden tai teiden muokkauksia. Voit myös muokata sijaintiasi ja lähettää mielipiteesi Mapsista.

1. Napauta näytön alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Muokkaa karttaa Muokkaa.
    • Valitse haluamasi vaihtoehto.
  2. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Lue lisää muokkausten ehdottamisesta ja paikan merkitsemisestä poistettavaksi.

Lisää puuttuva paikka

1. Napauta näytön alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Lisää paikka Add place.
  2. Lisää puuttuva paikka kartalle täyttämällä kaikki olennaiset kentät.

Lue lisää puuttuvan paikan lisäämisestä kartalle.

Kirjoita arvostelu

1. Napauta näytön alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Kirjoita arvostelu Write review.
  2. Valitse paikka kartalta.
  3. Napauta tähtiä, jos haluat antaa paikalle tähtiluokituksen.
    • Valinnainen: Voit kirjoittaa arvostelun.

Lue lisää paikkoja koskevien arvostelujen kirjoittamisesta ja tähtiluokitusten lisäämisestä.

Lisää kuva

1. Napauta näytön alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Lisää kuva Add 360 photos.
  2. Napauta kuvaa, jonka haluat postata. Ennen kuvien jakamista sinun on annettava Google Mapsille kuvien käyttöoikeus.
  3. Napauta Valitse paikka.
    • Jos ehdotetut sijainnit ovat vääriä, napauta Jossain muualla?
  4. Napauta Julkaise.

Sijainteja ehdotetaan kuvien sijaintitietojen mukaan. Lue lisää kuvien ja videoiden lisäämisestä, poistamisesta ja jakamisesta

Lähetä lisää sisältöä

Käyttäjät voivat lisätä paikkoihin ruoka‑annoksia, arvosteluja ja kuvia ja julkaista luetteloita.
  1. Napauta näytön alareunasta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Lähetä lisää sisältöä.
  2. Sinua pyydetään jakamaan kokemuksiasi paikoista, joissa olet vieraillut tai joiden kanssa olet ollut muulla tavalla kosketuksissa.

Etsi aiemmin lisäämäsi sisältö

Google Mapsiin lisäämäsi sisältö näkyy Osallistu‑välilehdellä. Näet lisäämäsi sisällön, arvostelujen katselukerrat ja postaamiesi kuvien katselukerrat.