Utilitzar la pestanya Contribueix

Per afegir llocs, escriure ressenyes, penjar fotos o suggerir un canvi, a la part inferior, toqueu Contribueix Contribueix.

També podeu enviar correccions sobre carreteres i llocs, gestionar el vostre perfil de Maps i consultar les visualitzacions i l'impacte de les vostres contribucions.

Obteniu més informació sobre com podeu contribuir a Google Maps.

Inicieu la sessió per cercar contingut a la pestanya Contribueix. Si mai no heu fet cap contribució a Google Maps, seguiu les instruccions en pantalla per començar.

Maneres de col·laborar

Editar el mapa

Podeu afegir o suggerir canvis en llocs, adreces o vies, així com editar la vostra ubicació i enviar la vostra opinió a Maps.

1. A la part inferior de la pantalla, toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Edita el mapa Edita.
    • Trieu una opció.
  2. Seguiu les instruccions en pantalla.

Obteniu informació sobre com podeu suggerir canvis en un lloc o marcar-lo perquè se suprimeixi.

Obteniu informació sobre com podeu contribuir a actualitzar Maps.

Afegir un lloc que no surt

1. A la part inferior de la pantalla, toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Afegeix un lloc Add place.
  2. Empleneu tots els camps pertinents per afegir un lloc que no surt al mapa.

Obteniu informació sobre com podeu afegir un lloc que no surt al mapa.

Escriure una ressenya

1. A la part inferior de la pantalla, toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Escriu una ressenya Write review.
  2. Introduïu l'adreça del lloc concret a la barra de cerca o trieu un dels llocs suggerits.
  3. Toqueu les estrelles per puntuar el lloc.
    • Opcional: podeu escriure una ressenya.

Obteniu informació sobre com podeu escriure ressenyes i afegir puntuacions de llocs.

Afegir fotos o vídeos a Google Maps

1. A la part inferior de la pantalla, toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Afegeix una foto Add 360 photos.
  2. Toqueu les fotos que vulgueu publicar. Abans de compartir cap foto, heu de permetre que Google Maps accedeixi a les vostres fotos.
  3. Per editar la ubicació d'una foto, toqueu el nom del lloc i seleccioneu una altra ubicació.
  4. Toqueu Publica.

Obteniu informació sobre com podeu afegir, suprimir o compartir fotos i vídeos

Contribueix més

Els usuaris poden afegir plats, publicar llistes i afegir puntuacions, ressenyes i fotos als llocs.
  1. A la part inferior de la pantalla, toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Contribueix més.
  2. Se us demanarà que compartiu la vostra experiència amb els llocs que heu visitat o amb els quals heu interaccionat.

Accedir al perfil de Maps

Obteniu informació sobre com podeu editar el vostre perfil de Maps.

Ressenyes suggerides

Si ja teníeu activat l'historial d'ubicacions, podeu cercar suggeriments de llocs per escriure'n ressenyes a la pestanya Contribueix.

Cercar les contribucions anteriors

Podeu cercar les vostres contribucions a Google Maps a la pestanya Contribueix. A més de les contribucions, hi trobareu el nombre total de visualitzacions de cada ressenya i el nombre total de visualitzacions de fotos de cada publicació.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda