CarPlay gebruiken om tussenstops op uw route te zoeken

U kunt Google Maps op Apple CarPlay gebruiken om tussenstops op uw route te zoeken en toe te voegen. U kunt informatie over uw tussenstops vinden, zoals benzineprijzen en omleidingstijden.

Wat u nodig heeft

Navigeren via CarPlay

1. Open de Google Maps-app Google Maps in uw CarPlay.
  2. Tik in de balk bovenaan op Bestemming toevoegen
  3. Selecteer een bestemming.
  4. Tik op Ga.

Zoeken naar tussenstops tijdens navigatie

1. Terwijl u navigeert in CarPlay, tikt u ergens op het scherm om de menubalk bovenaan weer te geven.
  2. Tik in de menubalk op Stop toevoegen.
  3. Selecteer een bestemming. Tik op een van de volgende opties:
    • Tankstations Gas station blue
    • Restaurants Restaurants blue
    • Supermarkten Grocery store
    • Koffiebars Cafe Coffee Shops blue
    • Zoeken Maps Carplay search blue:
      • Een specifieke plaats zoeken: McDonald’s.
      • Een type plaats zoeken: kruidenier.
        Opmerking: Deze categorieën kunnen verschillen op basis van uw locatie.
  4. Tik op Vorige blue arrow left CarPlay of Volgende blue arrow right CarPlay om tussen de zoekresultaten te schakelen.
    Opmerking: De pijlen worden alleen weergegeven als er meer dan één zoekresultaat is.
  5. Tik op Extra stop toevoegen.

Een tussenstop verwijderen

• Op uw CarPlay: Tik rechtsboven op Afsluiten en dan Tussenstop verwijderen.
  • Op uw iPhone: Tik op X naast de tussenstop die u wilt verwijderen.
    Tip: Als u de route-informatie niet op uw iPhone kunt vinden, tikt u op de startknop om tussenstops te zoeken.

Gesproken zoekopdracht gebruiken

1. Terwijl u navigeert in CarPlay, tikt u ergens op het scherm om de menubalk bovenaan weer te geven.
  2. Tik op Extra stop toevoegen en dan Microfoon CarPlay Maps Microphone Blue.