Een herinnering instellen om te vertrekken

Plan uw volgende reis op uw iPhone of iPad, zodat u zeker weet dat u op tijd aankomt.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Typ bovenaan een bestemming.
  3. Tik in de rechterbenedenhoek op de blauwe cirkel. Hierin wordt een auto, bus, fiets, zwaaiende persoon of lopende persoon weergegeven.
  4. Kies het gewenste vervoermiddel of geef aan dat u wilt lopen.
  5. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Een herinnering instellen om te vertrekken.
  6. Kies een optie:
    • Als u uw vertrektijd wilt opgeven: tik op Vertrek.
    • Als u uw aankomsttijd wilt opgeven: tik op Aankomst.
  7. Geef de gewenste tijd op.
  8. Tik op Gereed.