Plaatsen vinden die u leuk vindt

Naarmate u Google Maps vaker gebruikt, ziet u matches voor verschillende plaatsen. Deze matches geven aan hoe goed een plaats overeenkomt met uw voorkeuren.

Hoe u matches kunt ontvangen

Als u overeenkomsten wilt zien, doet u het volgende:

Opmerking: Als u geen matches ziet of deze niet erg nauwkeurig zijn, moet u mogelijk eerst plaatsen beoordelen en uw voorkeuren instellen (zie hieronder).

Hoe overeenkomsten tot stand komen

Uw overeenkomsten geven aan hoe goed verschillende plaatsen bij uw voorkeuren passen. Ze zijn uniek voor u en worden in de loop van de tijd steeds beter. Overeenkomsten zijn gebaseerd op:

• eventuele dieetvereisten of keukens die u opgeeft in uw voorkeuren,
  • het soort keuken en het type restaurants waaraan u doorgaans de voorkeur geeft of die u liever vermijdt,
  • of u een bepaalde plaats of een soortgelijke locatie heeft opgeslagen, beoordeeld of bezocht,
  • uw interacties met plaatsen op Google Maps of Google Zoeken.
Hoe beoordelingen van invloed zijn op uw overeenkomsten

Wanneer u in Google Maps plaatsen beoordeelt en er reviews over schrijft, geeft u ons een beter idee van de plaatsen die u leuk vindt. Naarmate u meer plaatsen beoordeelt, worden uw overeenkomsten steeds nauwkeuriger.

Je matches verbeteren

Je matches zijn gebaseerd op je locatiegeschiedenis van Google en op je web- en app-activiteit, waaronder je Google-zoekopdrachten.Volg deze stappen om de nauwkeurigheid van je matches te verbeteren:

Locatiegeschiedenis inschakelen

Informatie over hoe je je locatiegeschiedenis beheert

Je voorkeuren updaten

Meer plaatsen beoordelen

Meer informatie over hoe je bezochte plaatsen kunt beoordelen in Google Maps

Plaatsen toevoegen als favorieten

Naarmate je meer plaatsen als favorieten toevoegt, worden je matches nauwkeuriger.

Meer informatie over hoe je plaatsen die je leuk vindt, kunt opslaan in Google Maps

Je feedback over plaatsen wissen

Doe het volgende om plaatsen uit je lijst Geïnteresseerd of 'Niet geïnteresseerd' te verwijderen:

1. Open de Google Maps-app Maps op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Cirkel voor account  en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Plaatsen verkennen en dan Je feedback over plaatsen.
  4. Tik op Wissen Wissen naast de plaats die je wilt verwijderen.