Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die u interesseren. U ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken. Deze informatie kan content uit verschillende bronnen bevatten, waaronder content van onze partners, onze gebruikers of het openbare web. Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Opmerking: Google kan content verwijderen als we constateren dat deze in strijd is met ons contentbeleid of met de toepasselijke wetgeving. De resultaten op het tabblad 'Voor jou' in Google Maps worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

We gebruiken personalisatiesignalen die zijn afgeleid van Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit om content te maken. Volg de links voor meer informatie over deze functies en hoe u ze kunt uitschakelen.

Opmerking: Deze functie is niet overal beschikbaar.

Aanbevolen plaatsen bekijken

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. U krijgt aanbevelingen en updates te zien over plaatsen en evenementen in uw gebieden.

Aanbevolen plaatsen verkennen

• Scroll door de updates om nieuwe en interessante informatie te bekijken.
  • Tik in de rechterbovenhoek van de kaart op 'Kaart' Kaart als u wilt zien waar een plaats zich bevindt.
  • Tik op 'Plaats opslaan' Save Place wanneer u een plaats ziet die u wilt bezoeken. De plaats wordt opgeslagen in uw lijst 'Wil ik heen'.
  • Tik bovenaan op 'Wil ik heen' Want to Go om de lijst te bekijken.

Waar suggesties en updates op zijn gebaseerd

In Google Maps ziet u aanbevelingen voor plaatsen en evenementen in buurten, steden en regio's waarvan we denken dat u erin geïnteresseerd bent. De suggesties zijn gebaseerd op uw locatiegeschiedenis en uw opgeslagen locaties 'Thuis' en 'Werk'. De positie van suggesties is gebaseerd op tijdigheid en relevantie van plaatsen en evenementen op basis van uw voorkeuren.

In het gedeelte 'Voor jou' worden updates weergegeven over:

• gebieden die u volgt,
  • plaatsen die u heeft opgeslagen in uw lijsten 'Wil ik heen' en 'Favorieten',
  • plaatsen waarvan Google Maps denkt dat u erin geïnteresseerd bent.

Wijzigen welke gebieden u volgt

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Voor jou.
  3. Tik bovenaan op 'Instellingen' Instellingen en dan Mijn gebieden.
  4. Kies een optie:
    • Als u geen updates meer wilt zien over een bepaald gebied, tikt u op Volgend.
    • Als u een gebied wilt wijzigen, tikt u op de naam van het gebied en verplaatst u het.
    • Als u een nieuw gebied wilt toevoegen, tikt u op Gebied toevoegen en verplaatst u de kaart.
      Opmerking: Tik op Volgen om snel een gebied toe te voegen dat wordt voorgesteld door Maps.