Nieuwe plaatsen en evenementen ontdekken

Gebruik Google Maps om plaatsen en evenementen te ontdekken in gebieden die u interesseren. U ziet persoonlijke aanbevelingen, recente reviews en populaire plekken. Deze informatie kan content uit verschillende bronnen bevatten, waaronder content van onze partners, onze gebruikers of het openbare web. Deze functie is niet in alle landen beschikbaar.

Opmerking: Google kan content verwijderen als we constateren dat deze ons contentbeleid of de toepasselijke wetgeving schendt. De resultaten die worden weergegeven in het gedeelte 'Updates' in Google Maps, worden niet beïnvloed door betalingen van andere bedrijven. Betaalde content in Google Maps is gelabeld.

We gebruiken personalisatiesignalen die zijn afgeleid van Locatiegeschiedenis en Web- en app-activiteit om content te maken. Volg de links voor meer informatie over deze functies en hoe u ze kunt uitschakelen.

Opmerking: Deze functie is niet overal beschikbaar.

Aanbevolen plaatsen bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Updates Updates.
  3. U krijgt aanbevelingen en updates te zien over plaatsen en evenementen in uw gebieden.

Aanbevolen plaatsen verkennen

• Scroll door de updates om nieuwe en interessante informatie te bekijken.
  • Tik in de rechterbovenhoek van de kaart op 'Kaart' Kaart als u wilt zien waar een plaats zich bevindt.
  • Wanneer u een plaats heeft gevonden die u wilt bezoeken, tikt u op Wil ik heen Want to go. De plaats wordt opgeslagen in de lijst 'Wil ik heen'.
  • Tik op Opgeslagen  Plaats opslaan om de lijst 'Wil ik heen' te bekijken. Tik onder 'Je lijsten' op Wil ik heen Want to Go.

Waar suggesties en updates op zijn gebaseerd

Op Google Maps ziet u aanbevelingen voor plaatsen en evenementen in buurten, steden en regio's waarvan we denken dat u erin geïnteresseerd bent. De suggesties zijn gebaseerd op uw locatiegeschiedenis, uw opgeslagen locaties 'Thuis' en 'Werk', en uw Maps-activiteit. De positie van suggesties is gebaseerd op de tijdigheid en relevantie van plaatsen en evenementen volgens uw voorkeuren.

Het gedeelte 'Updates' bevat updates over:

• mensen en bedrijven die u volgt,
  • plaatsen waarvan Google Maps denkt dat u erin geïnteresseerd bent.

Gebieden selecteren waarin u geïnteresseerd bent

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon.
  2. Tik onderaan op Updates Updates.
  3. Tik bovenaan op Meer Meer en dan Beheren voor jou.
  4. Kies een optie:
    • Als u een gebied uit deze lijst wilt verwijderen, tikt u op Verwijderen Verwijderen.
    • Als u een gebied wilt toevoegen, tikt u op Gebied toevoegen en verplaatst u de kaart.
    • Tik op Gebied selecteren.