Parkeerplekken zoeken en opslaan

Voordat u gaat rijden, kunt u alvast opzoeken waar u uw auto kunt parkeren. Nadat u uw bestemming heeft bereikt, kunt u de parkeerplek opslaan zodat u deze later kunt terugvinden.

Opmerkingen:

• U kunt alleen in bepaalde Amerikaanse steden naar parkeerplekken in de buurt van uw bestemming zoeken.
  • U kunt niet naar parkeerplekken zoeken op een iPhone of iPad.
U moet een mobiel apparaat gebruiken om uw parkeerlocatie op te slaan.