Bijdragen aan Google Maps en punten verdienen

Belangrijk: Vanwege de COVID-19-crisis hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze teamleden te beschermen en geven we prioriteit aan essentiële services. Als gevolg hiervan gelden er mogelijk tijdelijk beperkingen voor de manier waarop u kunt bijdragen aan Maps. Ook kan de verwerking van bijdragen langer duren.

Meld u aan als Local Guide en verdien punten door content bij te dragen aan Google Maps. Verzamel punten om een hoger niveau te bereiken en ontvang speciale voordelen voor Local Guides. Meer informatie over punten en niveaus voor Local Guides.

Hoe u punten kunt verdienen

U kunt op verschillende manieren punten verdienen. Lees hoe u het volgende kunt doen:

Een uitsplitsing van uw punten bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen.
  3. Tik op uw naam.
  4. Het puntenaantal wordt in uw profiel weergegeven. Nadat u een bijdrage heeft geleverd, kan het tot 24 uur duren voordat de punten in uw profiel worden weergegeven.

Opmerking: Hoe meer punten u als Local Guide verdient, hoe hoger uw niveau wordt. Informatie over de voordelen op elk niveau.

Content vinden die u kunt bijdragen

U kunt een lijst bekijken met dingen die u kunt doen om een bijdrage te leveren aan Google Maps. Enkele van de dingen op de lijst:

• Plaatsen die u kunt beoordelen
  • Foto's die u kunt toevoegen
  • Vragen die u over een plaats kunt beantwoorden
  • Plaatsen met informatie die moet worden geverifieerd, zoals openingstijden of sluitingen

Volg de onderstaande stappen om suggesties voor bijdragen aan Google Maps te bekijken:

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen.

Een iOS-snelkoppeling toevoegen om snel foto's toe te voegen of reviews te schrijven

Opmerkingen:

• Deze functie is beschikbaar voor iOS 10 en hoger.
  • U kunt niet overal een review schrijven of een foto toevoegen. Als u dit niet kunt doen op uw huidige locatie, wordt alleen uw Local Guides-niveau weergegeven.

1. Veeg op het vergrendelingsscherm van uw iPhone of iPad van links naar rechts totdat u een lijst met widgets ziet.

Veeg naar rechts

2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.

Veeg omhoog

Tik op Bewerken

3. Tik op Toevoegen Vraag toevoegen 'Google Local Guides'.

Widget toevoegen

4. Tik op Gereed. In de dagweergave kunt u informatie over uw huidige locatie toevoegen.

Relevante links