Bijdragen aan Google Maps en punten verdienen

Als je je aanmeldt als Local Guide, kun je content bijdragen aan Google Maps en punten verdienen als deze wordt gepubliceerd. Verzamel punten om een hoger niveau te bereiken en maak gebruik van speciale voordelen voor Local Guides.

Lees meer informatie over punten en niveaus voor Local Guides en tips voor hoe je reviews en foto's van hoge kwaliteit kunt bijdragen.

Hoe je punten kunt verdienen

Een uitsplitsing van je punten bekijken

Je bijdragen bekijken

1. Open de Google Maps-app Maps op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Bijdragen Bijdragen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op de pijl arrow om de uitsplitsing te openen.
  5. Je punten worden weergegeven in je profiel.

Tip: Als je een bijdrage levert, kan het tot 24 uur duren voordat de punten in je profiel worden weergegeven.

Content vinden die je kunt bijdragen

Nu bijdragen

Je kunt een lijst vinden met typen bijdragen die je aan Google Maps kunt leveren. Voorbeelden hiervan zijn:

• Plaatsen beoordelen
  • Foto's toevoegen
  • Vragen beantwoorden over plaatsen
  • Ontbrekende informatie aan plaatsen toevoegen, zoals openingstijden of telefoonnummers
  • Informatie over plaatsen controleren, zoals openingstijden of sluitingen

To contribute to Google Maps:

1. On your iPhone or iPad, open the Google Maps app Maps.
  2. Tap Contribute Bijdragen en dan Contribute now.