Een sneltoets toevoegen voor plaatsen die u vaak bezoekt

Plaats een widget op uw startscherm om gemakkelijk informatie op te vragen via de Google Maps-app. U kunt ook belangrijke plaatsen opslaan als sneltoetsen om snel de routebeschrijving op te zoeken.

1. Swipe op het vergrendelscherm van je iPhone of iPad van links naar rechts totdat je een lijst met widgets ziet.
    Swipe naar rechts
  2. Scroll omlaag en tik op Wijzig.
    Swipe omhoog Tik op Bewerken
  3. Tik op Toevoegen Plus Maps 'Google Reistijden'.
    Widget toevoegen
  4. Tik op Gereed. Nadat je de widget hebt toegevoegd, zie je op het scherm 'Vandaag' de geschatte reistijden.
  5. Als je op Thuis of Werk tikt, zie je een routebeschrijving naar je thuis- of werkadres in de Google Maps-app. Is je thuis- of werkadres niet opgeslagen, lees dan hoe je je thuis- en werkadres instelt.
    • Als je andere opgeslagen plaatsen wilt toevoegen, swipe je vanaf het vergrendelscherm naar de widget 'Google Reistijden' enen dan tik je op Sneltoetsen bewerken. Je kunt maximaal 3 plaatsen toevoegen.
  6. Optioneel: Gebruik je 3D Touch, volg dan deze instructies: