In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren

Google Maps maakt gebruik van gegevens van uw apparaat en van andere Google-producten om plaatsen weer te geven die u mogelijk interesseren.

Hoe Maps plaatsen kiest die u mogelijk interesseren

Google Maps gebruikt gegevens van uw Google-accountinstellingen om te kiezen welke plaatsen er worden weergegeven. Voordat u suggesties kunt ontvangen, moet u onderstaande functies inschakelen.

• Web- en app-activiteit: hiermee geeft u informatie weer over plaatsen waarnaar u heeft gezocht. Maps kan bijvoorbeeld aangeven hoe laat u waarschijnlijk aankomt bij een restaurant waarnaar u onlangs heeft gezocht.
  • Locatie-instellingen voor Google-app: Google Maps gebruikt uw locatiegeschiedenis om informatie weer te geven over plaatsen die u vaak bezoekt. U kunt de functie 'Locatiegeschiedenis' in- of uitschakelen via de Google-app.
  • Uw iPhone of iPad: de iPhone of iPad waarop u Google Maps gebruikt.