Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis

Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer:

• Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht
  • Plaatsen waarvoor u een review heeft geschreven
  • Plaatsen die u heeft gedeeld
  • Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven
  • Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

1. Log in bij uw computer en open Google Maps.
  2. Klik op Menu Menu en dan Geschiedenis.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

1. Log in bij Google Maps op uw computer.
  2. Klik op Menu Menu en dan Geschiedenis.
  3. Klik aan de linkerkant op Meer Meer en dan Activiteit verwijderen op basis van.
    • Verwijderen op datum: stel 'Verwijderen op basis van datum' in op Aangepast en kies een periode.
    • Volledige geschiedenis verwijderen: selecteer in het gedeelte 'Verwijderen op basis van datum' Alles.
  4. Klik op Alle producten en dan Maps.
  5. Klik op Verwijderen.

Opmerking: Als u de volledige Google Maps-geschiedenis verwijdert, worden plaatsen die u heeft opgeslagen of gedeeld, of waarvoor u een review heeft geschreven, niet verwijderd.