Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis

Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer:

• Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht
  • Plaatsen waarvoor u een review heeft geschreven
  • Plaatsen die u heeft gedeeld
  • Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven
  • Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

1. Open Google Maps op uw computer en log in.
  2. Klik op Menu Menu en dan Kaartactiviteiten.

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

1. Open Google Maps op uw computer en log in.
  2. Klik op Menu Menu en dan Kaartactiviteiten.
  3. Klik aan de rechterkant op Meer Meer en dan Activiteit verwijderen op basis van.
    • Verwijderen op basis van datum: Kies een periode onder 'Verwijderen op basis van datum'.
    • Volledige geschiedenis verwijderen: selecteer Onbeperkt onder 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Klik op Verwijderen.

Opmerking: Als u de volledige Google Maps-geschiedenis verwijdert, worden plaatsen die u heeft opgeslagen of gedeeld, of waarvoor u een review heeft geschreven, niet verwijderd.