In Maps plaatsen bekijken die u mogelijk interesseren

Google Maps maakt gebruik van gegevens van uw apparaat en van andere Google-producten om plaatsen weer te geven die u mogelijk interesseren.

Hoe Maps plaatsen kiest die u mogelijk interesseren

Google Maps gebruikt gegevens van uw Google-accountinstellingen om te kiezen welke plaatsen er worden weergegeven. Voordat u suggesties kunt ontvangen, moet u onderstaande functies inschakelen.

• Web- en app-activiteit: dit omvat mogelijk uw zoekopdrachten, Chrome-geschiedenis en activiteit die door andere apps wordt gedeeld. Als deze functie is ingeschakeld, ziet u suggesties voor plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht.
  • Locatiegeschiedenis: deze functie stelt een kaart samen van de plaatsen die u bezoekt terwijl u op uw apparaat bent ingelogd. Als 'Locatiegeschiedenis' is ingeschakeld, ziet u suggesties voor plaatsen die u heeft bezocht.
  • Apparaatgegevens: deze functie geeft Google de beschikking over gegevens met betrekking tot uw telefoon, zoals contactpersonen, agenda-items en apps.