Plaatsen in Maps bekijken die je kunnen interesseren

Google Maps maakt gebruik van gegevens van je apparaat en van andere Google-producten om plaatsen weer te geven die je kunnen interesseren.

Hoe Maps plaatsen kiest die je kunnen interesseren

Google Maps gebruikt gegevens van je Google-accountinstellingen om te kiezen welke plaatsen er worden weergegeven. Voordat je suggesties kunt krijgen, moet je onderstaande functies aanzetten.

• Web- en app-activiteit: dit omvat mogelijk je zoekopdrachten, Chrome-geschiedenis en activiteit die door andere apps wordt gedeeld. Als deze functie is ingeschakeld, zie je suggesties voor plaatsen waarnaar je onlangs hebt gezocht.
  • Locatiegeschiedenis:deze functie stelt een kaart samen van de plaatsen die je bezoekt terwijl je op je apparaat bent ingelogd. Als 'Locatiegeschiedenis' is ingeschakeld, zie je suggesties voor plaatsen die je hebt bezocht.
  • Apparaatgegevens: deze functie geeft Google de beschikking over gegevens met betrekking tot je telefoon, zoals contactpersonen, agenda-items en apps.