Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis

Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer:

• Plaatsen die u heeft gerecenseerd
  • Plaatsen die u heeft gedeeld
  • Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven
  • Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord
  • Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht

Uw Google Maps-geschiedenis bekijken

Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

1. Log in op uw computer en open Google Maps.
  2. Klik op het menu Menu en vervolgens Geschiedenis.

Uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

U kunt plaatsen één voor één verwijderen uit uw Google Maps-geschiedenis. Als u uw gehele Google Maps-geschiedenis wilt verwijderen, doet u dit op uw computer.

Volg de onderstaande instructies om een plaats te verwijderen uit uw Google Maps-geschiedenis.

1. Log in en open Google Maps.
  2. Klik op het menu Menu en vervolgens Geschiedenis.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en vervolgens Activiteit verwijderen op basis van.
    • Als u datums wilt verwijderen, stelt u 'Verwijderen op basis van datum' in op Aangepast en vervolgens en stelt u een periode in.
    • Als u uw volledige geschiedenis wilt verwijderen, stelt u 'Verwijderen op basis van datum' in op Onbeperkt.
  4. Klik op Alle producten en vervolgens Maps.
  5. Klik op Verwijderen.

Opmerking: U kunt uw volledige zoekgeschiedenis uit Google Maps verwijderen, maar de plaatsen die u heeft opgeslagen of gedeeld, of waarvoor u is gevraagd een review te schrijven, worden hierdoor niet verwijderd.