Routebeschrijvingen en plaatsen uit je geschiedenis verwijderen

Als je Web- en app-activiteit hebt aangezet, zie je de volgende plaatsen in je Google Maps-geschiedenis:

• Plaatsen waarnaar je recent hebt gezocht
  • Plaatsen waarvoor je een review hebt geschreven
  • Plaatsen die je hebt gedeeld
  • Plaatsen waarvoor je bent gevraagd een review te schrijven
  • Plaatsen waarover je een vraag hebt beantwoord

Je Google Maps-geschiedenis bekijken

Volg de onderstaande stappen om je Google Maps-geschiedenis te bekijken.

1. Open Google Maps op je computer en log in.
  2. Klik op Menu Menu en dan Maps-activiteit.

Plaatsen uit je Google Maps-geschiedenis verwijderen

1. Open Google Maps op je computer en log in.
  2. Klik op Menu Menu en dan Maps-activiteit.
  3. Klik aan de rechterkant op Meer Meer en dan Activiteit verwijderen op basis van.
    • Verwijderen op basis van datum: Kies een periode onder 'Verwijderen op basis van datum'.
    • Volledige geschiedenis verwijderen: selecteer Onbeperkt onder Verwijderen op basis van datum.
  4. Klik op Verwijderen.

Tip: Als je de hele Google Maps-geschiedenis verwijdert, worden er geen plaatsen verwijderd die je hebt opgeslagen of gedeeld, of waarvoor je een review hebt geschreven.