Een fout op de kaart melden

Als we wegen moeten toevoegen aan Google Maps of iets op de kaart niet klopt, kunt u ons dit laten weten. Stel ons op de hoogte van fouten in Google Maps, zoals:

• Onjuiste wegnamen
  • Verkeerde informatie over eenrichtings- en tweerichtingswegen
  • Onjuist getekende wegen
  • Wegafsluitingen
  • Een weg op de kaart bestaat niet
  • Ontbrekende wegen
  • Verkeerde adressen of markeringslocaties

Een fout over een weg aan ons doorgeven

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op Cirkel voor account Cirkel voor account en dan Hulp en feedback en dan Feedback sturen.

Een fout over een adres of markering aan ons doorgeven

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Zoek naar een adres of tik op een plaats op de kaart en houd deze vast om een speld neer te zetten.
  3. Vouw het adresvak uit.
  4. Tik op Bewerking voorstellen Bewerken.

Een probleem met Street View melden

Als u een afbeelding heeft gevonden die u verder wilt laten vervagen of die ongepaste content bevat, gaat u als volgt te werk:

1. Zoek de afbeelding op.
  2. Tik op Meer Meer en dan Een probleem melden.
  3. Selecteer het probleem en klik op Verzenden.

Een probleem met een afbeelding melden

Als u een afbeelding heeft gevonden die u verder wilt laten vervagen of die ongepaste content bevat, gaat u als volgt te werk:

1. Zoek de afbeelding op.
  2. Klik of tik op Een probleem melden
    • Op desktops staat Een probleem melden rechtsonder in het afbeeldingsvenster.
    • Op mobiele apparaten is Een probleem melden bereikbaar via de vlag- of menuknop.
  3. Selecteer het probleem en klik op Verzenden. We onderzoeken uw melding onmiddellijk.

Andere opties om problemen op te lossen