Een fout op de kaart melden

Belangrijk: Vanwege de COVID-19-crisis hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze teamleden te beschermen en geven we prioriteit aan essentiële services. Als gevolg hiervan gelden er mogelijk tijdelijk beperkingen voor de manier waarop u kunt bijdragen aan Maps. Ook kan de verwerking van bijdragen langer duren.

Als we wegen moeten toevoegen aan Google Maps of iets op de kaart niet klopt, kunt u ons dit laten weten. Stel ons op de hoogte van fouten in Google Maps, zoals:

• onjuiste wegnamen,
  • verkeerde informatie over eenrichtings- en tweerichtingswegen,
  • onjuist getekende wegen,
  • wegafsluitingen,
  • een weg op de kaart die niet bestaat,
  • ontbrekende wegen,
  • verkeerde adressen of markeringslocaties.

Een fout aan ons doorgeven die met een weg te maken heeft

U kunt ons informeren over onjuiste of ontbrekende informatie die u opvalt als u Google Maps gebruikt.

Foutieve informatie over een weg corrigeren

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Cirkel voor account en dan Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  3. Selecteer de betreffende weg.
  4. Tik in de lijst die onderaan wordt weergegeven op de plaats of weg die u wilt corrigeren.
  5. Volg de instructies op het scherm om uw feedback te versturen.

Een ontbrekende weg toevoegen

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal Cirkel voor account en dan Hulp en feedback en dan Ontbrekende weg.
  3. Verplaats de speld naar waar de weg ontbreekt.
  4. Voeg punten toe om de weg te tekenen.
  5. Tik op Volgende.
  6. Volg de instructies op het scherm om uw feedback te versturen.

Een probleem met Street View melden

Als u een afbeelding tegenkomt die u verder wilt laten vervagen of die volgens u ongepaste content bevat, gaat u als volgt te werk:

1. Zoek de afbeelding op.
  2. Tik op Markeren .
  3. Selecteer het probleem en tik op Melden.

We onderzoeken uw melding onmiddellijk.

Andere opties om problemen op te lossen

Alleen in bepaalde landen en regio's kunt u ons helpen een fout in Google Maps te corrigeren.