Een fout op de kaart melden

Als we wegen moeten toevoegen aan Google Maps of iets op de kaart niet klopt, kunt u ons dit laten weten. Stel ons op de hoogte van fouten in Google Maps, zoals:

• Onjuiste wegnamen
  • Verkeerde informatie over eenrichtings- en tweerichtingswegen
  • Onjuist getekende wegen
  • Wegafsluitingen
  • Een weg op de kaart bestaat niet
  • Ontbrekende wegen
  • Verkeerde adressen of markeringslocaties

Geef een fout aan ons door

1. Open Google Maps op uw computer. Zorg ervoor dat u bent ingelogd.
  2. Klik linksboven op het menu Menu en dan Feedback verzenden en dan De kaart bewerken.
  3. Volg de instructies.
  4. Klik op Verzenden.

Opmerkingen:

• Als u de lite-versie van Maps gebruikt, kunt u geen problemen melden.
  • Alle meldingen worden eerst beoordeeld. Het kan daarom even duren voordat de kaart wordt geüpdatet.

Een probleem met een afbeelding melden

Als u een afbeelding heeft gevonden die u verder wilt laten vervagen of die ongepaste content bevat, gaat u als volgt te werk:

1. Zoek de afbeelding op.
  2. Klik of tik op Een probleem melden
    • Op desktops staat Een probleem melden rechtsonder in het afbeeldingsvenster.
    • Op mobiele apparaten is Een probleem melden bereikbaar via de vlag- of menuknop.
  3. Selecteer het probleem en klik op Verzenden. We onderzoeken uw melding onmiddellijk.

Andere opties om problemen op te lossen