Om Manufacturer Center

I Manufacturer Center kan tillverkare uppge korrekta uppgifter om sina produkter och på så sätt förbättra shoppingupplevelsen på Google.com och andra Google-tjänster.

Fördelar

• Få omfattande statistik. Jämför exponeringar, klick och andra resultatvärden med riktlinjer inom kategorin och jämför effekten av dina produkter och varumärken i Shopping-annonser.
  • Öka din närvaro på Google. Gör dina produkter mer framträdande, synliga och intresseväckande.
  • Framhäv dina produkterpå Google Sök och Shopping-fliken med korrekt och avancerat produktinnehåll. Lägg till bilder och beskrivande information som vanligtvis föredras framför information från säljaren. Överväg också att ha med avsnittet Från tillverkaren om du vill förbättra produktens Google Shopping-sida.

Kvalificering

Manufacturer Center-konton är tillgängliga för varumärkestillverkare och varumärkesägare av produkter som distribueras i följande länder:

Algeria flag Algeriet Angola flag Angola Argentina flag Argentina Australiens flagga Australien
Austria flag Österrike Bahrain flag Bahrain Bangladesh flag Bangladesh Belarus flag Belarus
Belgium flag Belgien Brasiliens flagga Brasilien Cambodia flag Kambodja Cameroon flag Kamerun
Kanadas flagga Kanada Chile Flag Chile China flag Kina Columbia flag icon Colombia
Costa Rica flag Costa Rica Cote d'Ivoire flag Elfenbenskusten Czech Republic Flag Tjeckien Danmark
Dominican Republic flag Dominikanska republiken Ecuador flag Ecuador Egypt flag Egypten Ethiopia flag Etiopien
Finland flag Finland Frankrike Frankrike Georgia flag Georgien Tysklands flagga Tyskland
Ghana flag Ghana Greece flag Grekland Guatemala flag Guatemala Hongkong Hongkong
Hungary flag Ungern Indien Indien Indonesien Indonesien Irland Irland
Israel flag icon Israel Italian Flag Italien Japan Flag Japan Jordan flag Jordanien
Kazakhstan flag Kazakstan Kenya flag Kenya Republic of Korea flag Sydkorea
Kuwait flag Kuwait
Lebanon flag Libanon Madagascar flag Madagaskar Malaysia Malaysia Mauritius flag Mauritius
Mexico flag icon Mexiko Morocco flag Marocko Mozambique flag Moçambique Myanmar flag Burma
Nepal flag Nepal Netherlands flag Nederländerna New Zealand flag Nya Zeeland Nicaragua flag Nicaragua
Nigeria flag Nigeria Norway flag Norge Oman flag Oman Pakistan flag Pakistan
Panama flag Panama Paraguay flag Paraguay Peru flag Peru The Philippines Filippinerna
Poland flag Polen Portugal flag Portugal Puerto Rico flag Puerto Rico Romanian flag icon Rumänien
Russia flag icon Ryssland Saudi Arabia flag Saudiarabien Senegal flag Senegal Singapore Singapore
Slovakia flag icon Slovakien South Africa Sydafrika Spain flag icon Spanien Sri Lanka flag Sri Lanka
Sweden Sverige Switzerland flag icon Schweiz Taiwan Taiwan Tanzania flag Tanzania
Thailand flag Thailand Tunisia flag Tunisien Turkey Flag Turkiet United Arab Emirates Förenade Arabemiraten
Uganda flag Uganda Ukraine flag Ukraina United Kingdom Storbritannien United States USA
Uruguay flag Uruguay Uzbekistan flag Uzbekistan Venezuela flag Venezuela Vietnam flag Vietnam
    Zambia flag Zambia Zimbabwe flag Zimbabwe

Så fungerar det

Manufacturer Center är en gratis plattform där du kan ladda upp och hantera detaljerad produktinformation om varumärken som du äger eller licensierar. Detaljerad produktinformation kan till exempel vara bilder, titlar, beskrivningar eller YouTube-videor. Informationen du delar och hanterar i Manufacturer Center ökar sannolikheten för att någon som söker efter en produkt som liknar din hittar din produkt.

Kom igång genom att följa anvisningarna för att skapa ett konto i vår nybörjarguide.

När du har skapat ett konto kan du ladda upp och hantera egen data eller samarbeta med en datapartner. Läs mer om att samarbeta med datapartner.