Een voorbeeld van je e-mails bekijken

Via verschillende weergaveopties kun je een voorbeeld van een e-mail bekijken voordat je deze opent. Je kunt er ook voor kiezen het voorbeeldvenster uit te schakelen.

Voorbeeldvenster inschakelen

1. Ga op je computer naar Gmail Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik rechtsboven op Geavanceerd.
  4. Scroll naar Voorbeeldvenster en selecteer Inschakelen.
  5. Klik linksonder op Wijzigingen opslaan.
  6. Klik rechtsboven naast Gesplitst venster aan/uit Verticaal gesplitst venster op de dropdownpijl Dropdownpijl.
  7. Selecteer de modus voor het gesplitste venster:
    • Geen splitsing
    • Horizontale splitsing
    • Verticale splitsing

Voorbeeldvenster uitschakelen

1. Ga op je computer naar Gmail Gmail.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik rechtsboven op Geavanceerd.
  4. Scroll naar Voorbeeldvenster en selecteer Uitschakelen.
  5. Klik linksonder op Wijzigingen opslaan.